S ovim toniranim kremama za sunčanje više ne moraš birati između kreme za sunčanje i tekućeg pudera

Zaštiti svoju kožu od štetnog zračenja sunca i istovremeno izgledaj odlično. Ove tonirane kreme za sunčanje stvorit će odličnu podlogu za makeup s kojim možeš bez brige biti na suncu

S ovim toniranim kremama za sunčanje više ne moraš birati između kreme za sunčanje i tekućeg pudera

Svjesne smo koliko je krema za sunčanje ključna za zdravu i njegovanu kožu, no ponekad smo u iskušenju preskočiti ju kako bi izbjegle bijele mrlje i neobičnu teksturu koju ostavlja na licu. Sada napokon postoje proizvodi koji će nam riješiti ovu dilemu.

Image

Zaštiti klince od sunca: Ovo kreme za sunčanje osigurat će im nesmetanu igru


Tonirane kreme za sunčanje jednako su efektivne kao i obične kreme za sunčanje. Pigmenti se obično dodaju u mineralne kreme za sunčanje jer cink i titan koji se u njima nalaze često čine tvoje lice bljeđim nego što je. Najsličnije su BB kremama koje sadrže SPF, ali takve kreme nisu jednako učinkovite. 


Zaštitni faktor koji se nalazi u BB kremama i tekućim puderima nije jednako efektivan kao onaj u toniranim kremama za sunčanje jer takve proizvode ne nanosimo u dovoljno debelom sloju da bi nas zaštitili od sunca. Zato i kod nanošenja tonirane kreme za sunčanje ne smiješ štedjeti. Ako ti ni tonirana krema nije dovoljno tonirana da bi prekrila nepravilnosti na licu, jednostavno dodaj omiljenu BB kremu ili malo korektora preko. 

Kada kupuješ mineralne kreme za sunčanje i tražiš maksimalnu zaštitu, biraj kreme s najvećim udjelom cinkovog oksida. Mi smo u nastavku izdvojile nekoliko odličnih toniranih krema kako bi ti olakšale potragu. 

Vichy obojeni "Dry Touch" fluid za lice SPF 50, 145 kn

Image

Avene Sun tonirana krema SPF 30, 150 kn

Image

Acorelle tonirana krema za sunčanje SPF 30, 195 kn

Image

Eucerin Photoaging Control tonirana krema za sunčanje SPF 50+, 170 kn

Image

Bioderma MAX tonirana krema za sunčanje SPF 50+, 115 kn

Image

Neutrogena Healthy Skin Glow Sheers SPF 30, 110 kn

Image

Clarins UV PLUS Anti-Pollution tonirana krema za sunčanje SPF 50, 310 kn

Image

Australian Gold Botanical tonirana krema za sunčanje SPF 50, 90 kn

Image