Beauty rutina dive

Beauty tajne Angeline Jolie: Što možemo naučiti od nje?

Angelina Jolie zrači ljepotom, ali i njeguje svoju beauty rutinu kako bi održala mladolik izgled

profimedia-0359842913.jpg
Foto: Profimedia.hr

Izvanrednom ljepotom Angelina Jolie se izdvaja od ostalih holivudskih glumica.Kako i ne bi bile kad ulažu bogatstvo u njegu, a i kamera voli sklad pa je u startu estetika jedan od faktora koji u većini slučajeva mora biti zadovoljen, ne bi li dotična ostvarila filmsku karijeru. U takvoj konkurenciji Jolie iskače i, složit ćeš se, izgleda bolje od svih njih.


Image

Jedna od najljepših žena na svijetu, Kate Hudson, otkrila svoje beauty trikove

No, vratimo se bivšoj supruzi Brada Pitta, sjajnoj glumici, velikoj humanitarki i majci šestero djece koja i u 46-oj godini izgleda fantastično. Istina, genetika je odigrala veliku ulogu u njezinom slučaju, no zvijezda Maleficenta, gospođa Smith ili Lara Croft, kako god želiš, jako puno brine o svojoj koži. U nastvaku ti otkrivamo beauty tajne Angeline Jolie.

Važno je rano početi s njegom kože

S obzirom da sjoj je majka bila glumica, a i otac je, Jolie je vrlo rano znala čime se želi baviti u životu te da je za uspjeh u Hollywoodu bitan izgled. Zbog toga je rano počela s njegom kože, koja je u mladosti bila vrlo jednostavna, a sastojala se od kreme sa zaštitnim faktorom, redovitog čišćenja lica blagim kozmetičkim proizvodima i nanošenjem kreme za lice te ponekad korištenjem glikolne kiseline. Oskarovka oduvijek koristi kozmetiku sa što više prirodnih sastojaka.

Nikada ne preskače njegu kože

Unatoč hektičnom rasporedu, Oskarovka baš nikada ne preskače beauty rutinu. Uvečer obvezno, ako ga ima, skida make up i na lice nanosi kremu bogatu antioksidansima.

Zaštitni faktor

Kao što ne preskače njegu lica navečer, tako bez zaštitnog faktora ne izlazi iz kuće. Koristi kremu u kojoj nema štetnih kemikalija, no koja obiluje antioksidansima. Važnoj joj je da je SPF minimalno 50.

Make up - minimalno

Jolie se šminka samo kada radi. U slobodno vrijeme ne koristi ni maskaru ni korektor. Namaže lice odgovarajućom kremom, nanese kremu sa zaštitnim faktorom, usne namaže balzamom i to je sve.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.