Reviderm Skintelligence linija za zaštitu od sunca

Iako preplanula koža zrači svježinom i zdravljem, činjenica je da joj je nakon dugog izlaganja suncu potrebna posebna njega.

Reviderm Skintelligence linija za zaštitu od sunca

Dolaskom ljetnih mjeseci našoj koži potrebna je dodatna njega. Ali jeste li znali, da je kožu potrebno njegovati prije, za vrijeme, ali i nakon izlaganja suncu? Kako bi je najbolje pripremili i zaštitili od fotooštećenja ( što dovodi do preranog starenja kože ), ali i drugih kroničnih oboljenja. Izlaganje suncu potiče kožu na stvaranje pigmenta melanina, pri čemu koža tamni, postaje otpornija na sunčeve zrake, a rezultat tog prirodnog obrambenog procesa je priželjkivani preplanuli ten. Iako preplanula koža zrači svježinom i zdravljem, činjenica je da joj je nakon dugog izlaganja suncu potrebna posebna njega.

Bliži se ljeto i mnogi planiraju godišnji odmor. Maštajući o moru, soli i suncu. Što je odlično, jer izlaganje sunčevim zrakama ima niz pozitivnih učinaka na ljudski organizam i na reguliranje funkcija tijela. Sunčeva svjetlost aktivira metabolizam, stimulira cirkulaciju i dobro djeluje na imunitet. Osim što je ključna za zdrav život, sunčeva svjetlost je izvor užitka. A u mozgu potiče izlučivanje hormona sreće, serotonina, koji smanjuje stres i umor te potiče dobro raspoloženje.

Kako bi mogli sigurno uživati u svim blagodatima sunca, potrebno je kožu zaštititi od štetnog sunčevog zračenja koje uzrokuju nepovratna oštećenja i odgovorno je za vidljive znakove starenja kože. Štetno djelovanje sunčevih zraka odnosi se na utjecaj ultraljubičastog zračenja tipa A (UVA) i tipa B (UVB). UVA zračenje je odgovorno za povećanje proizvodnje melanina u koži i time utječe na pigmentaciju kože, odnosno na tamnjenje kože. Takve zrake prodiru u dublje slojeve kože i uzrokuju trajna oštećenja kao i nastanak slobodnih radikala koji pojačavaju proces fotostarenja.

UVB oštećuje gornji sloj kože (tzv. epidermis) i izaziva crvenilo ili opekline. Dugoročno, UVB zrake uzrokuju starenje kože i narušavaju njenu DNA strukturu što u konačnici može dovesti do melanoma ili ostalih oblika kožnih tumora. Za bezbrižno uživanje u sunčanim danima, potrebno je koristiti kreme za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom SPF koji štiti protiv UVA i UVB sunčevih zraka. Iz tog razloga REVIDERM dermokozmetika je unutar linije Skintelligence razvila posebnu kombinaciju proizvoda za zaštitu od sunca kroz cijelu godinu, a ne samo u ljetnim mjesecima.

Solar Skin Shield 30 + je proizvod iz Skintelligence linije koja je namijenjena normalnoj i zreloj koži. Riječ je o Anti-Age kremi, koja pruža zaštitu od infracrvenog, UVA i UVB  zračenja sa (SPF 30) zaštitnim faktorom za preventivnu njegu kože. Jedinstveni bio-gel koji ne sadržava boje, emulzije i nema parfemska svojstva. Zbog čega je idealan za nečistu ili osjetljivu kožu i kožu koja je alergična na sunce (acne aestivalis). Ima jedinstven trostruki način zaštite. Pruža visoku zaštitu od UV-zračenja fino raspršenim pigmentima i foto-stabilnim faktorom. Pruža zaštitu od razgradnje kolagena zbog aktivnog „zaštitnika kolagena“ pepha-timp. I dok je izložena suncu koža je zaštićena od foto-starenja. Solar Skin Shield 30 + idealan je u kombinaciji s After Solar Repair proizvodom zbog kojeg će Vaš preplanuli ten duže biti istaknut.

After Solar Repair je regenerirajući losion za smirivanje i obnavljanje kože nakon sunčanja ili solarija.  Djeluje kao emulzija koja regenerira kožu, Vaša koža ponovno postaje balansirana nakon sunčanja, solarija ili LHE tretmana. Visokokvalitetna zaštitna kompozicija s ectoinom dugotrajno aktivira obnavljajuće mehanizme same kože i biološku obranu. Spriječen je gubitak vlažnosti, a aktivni sastojci hlade kožu i štite je od isušivanja. A ekstremne reakcije kože nakon izlaganja UV-zračenju su izbjegnute. Za Vaše bezbrižno i idealno ljeto priuštite svojoj koži ova 2 jedinstvena proizvoda iz Skintelligence linije.

shimmer fallback


shimmer fallback


Skintelligence linija namijenjena je normalnoj i zreloj koži. Linija čini aktivnu njegu prilagođenu borbi protiv vidljivih znakova starenja kože, a samim time se bori i protiv uzroka procesa starenja. Tekstura cijele linije je nježna i prozračna, bogata aktivnim sastojcima koji ne samo da njeguju kožu, već se i zadržavaju duboko u potkožju. Linija je obogaćena najkvalitetnijim peptidnim sastojcima koji uz redovito korištenje ublažavaju znakove starenja, reduciraju bore, te štite kožu dermamembrana (DMS) sistemom od daljnjeg isušivanja i propadanja stanica.

Cijene proizvoda:
Solar Skin Shield 30+ = 125 ml – 399kn
After Solar Repair = 125 ml – 299kn

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.