SAVRŠENI ZA LJETO

Parfemi s notama smokve su novi trend – izdvojile smo one najfinije

Parfemi koji u sebi sadrže smokvu uistinu su jedinstveni. Istovremeno sočni i raskošni, savršen su izbor za ljeto, ali i za prve dane jeseni

shutterstock_1517452733.jpg

Dolazak ljeta savršena je prilika da u svoju rutinu ubacimo i neke nove parfeme. Svijet parfema danas je izuzetno bogat i raskošan pa postoji savršeni miris za svakoga. Tijekom toplijih dana češće posežemo za laganijim i prozračnim mirisima kojima najčešće dominiraju voćne, vodene ili citrusne note.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LJETNI MIRISI

Parfemi s bergamotom savršen su izbor za ljeto - izdvojile smo favorite

Kad je riječ o svježim parfemima idealnima za toplije vrijeme, oni s notama smokve jedan su od glavnih trendova sezone, i to s dobrim razlogom. Parfemi koji u sebi sadrže smokvu uistinu su jedinstveni. Istovremeno sočni i raskošni, savršen su izbor za ljeto, ali bez imalo problema ćeš ih moći nositi i u prvim danima jeseni.

Zemljani, ali s daškom slatkoće, parfemi sa smokvom u posljednje vrijeme privlače sve više pažnje. Imaju poseban mirisni profil koji je ugodan, pomalo cozy i nostalgičan stoga se mogu nositi u bilo koje doba godine.

Image
Foto: Pexels

Iako parfemi od smokve nisu nikakva novost, tek su se nedavno pokazali popularnima na TikToku, a jedan od razloga je i taj što imaju uniseks miris – odgovaraju i ženama i muškarcima. Svidjet će se čak i onima koji nisu pretjerani ljubitelji voćnih mirisa jer svježe, zelene i gotovo gorke note smokve daju ravnotežu i ublažavaju njezinu slatkoću, dodajući joj dašak profinjenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da parfemi od smokve dobro pristaju i toplom i hladnijem dijelu godine, vrijedi ih imati u svojoj parfemskoj kolekciji, a u nastavku smo izdvojile nekoliko naših favorita koji su kao stvoreni za ljetne dane.

Foto: Douglas, Pexels

1/7