VRLO ELEGANTNA ŽENA

Pamela Anderson se ipak našminkala za Met Galu, iako se odlučila za život bez šminke

Na najprestižniji modni događaj odjenula je haljinu boje šampanjaca modne kuće Oscar de la Renta, ogrlicu od dijamanta, perje u kosi, ali se odlučila i za decentan make-up u skladu s haljinom

pamela_anderson.PNG
Foto: Profimedia.hr

Velika zvijezda devedesetih i serije "Spasilačka služba", Pamela Anderson, posljednju godinu oduševljava cijeli svijet svojim stilom. Na velikim događanjima poput Tjedna mode u Parizu počela se pojavljivati bez šminke u vrlo jednostavnim kreacijama. Potpuna promjena modnog smjera i vrlo minimalistički pristup - Pamela Anderson je pokazala kako se prihvaća na potpuno novi način.

No sve nas je opet iznenadila, u Muzeju umjetnosti Metropolitan na Met Gali pojavila se u vrlo glamuroznom izdanju. Na najprestižniji modni događaj odjenula je haljinu boje šampanjaca modne kuće Oscar de la Renta, ogrlicu od dijamanta, perje u kosi, ali se odlučila i za decentan make-up u skladu s haljinom.

Pravilo "no make-up" odučila je prekršiti, a za njezin glamurozan izgled na Met Gali zaslužna je slavna vizažistica Pat McGrath. Anderson je sama rekla da je željela "nešto rosno, mekano i eterično. Nekako romantično i pristupačno, ali opet zrelo. Osjećam se kao da je u meni oduvijek postojala vrlo elegantna žena. I da je Met Gala zapravo vrijeme da postanem ta žena."

Pamela je bila posebno ponosna na svoj glamurozan izgled. "Nikad nisam nosila ovakvu haljinu ili nakit – tako je nevjerojatno. Ne čini se stvarnim, to je poput fantazije... negdje između sna i jave", izjavila prekrasna Pamela za Vogue.

Image
Foto: Profimedia.hr
Image
Foto: Profimedia.hr
Image
OSJEĆA SE BOLJE

Revolucija prirodne ljepote: Pamela Anderson hrabro je prigrlila život bez šminke