Ovogodišnji trendovi u manikuri: Vraćaju nam se baby pink notki, no i crvena je uvijek in

Nježna zelena, vatrena crvena ili duboka plava? Zvijezde crvenih tepiha već su postavile trendove manikure za 2020.

Ovogodišnji trendovi u manikuri: Vraćaju nam se baby pink notki, no i crvena je uvijek in


Inspiracije za novu manikuru nikada nam nije dovoljno. Između vječno popularnih 50 nijansi crvene ove godine nameće nam se duboka plava boja koja će biti posebno popularna u svim dijelovima lifestyla, pa tako i na noktima. 

U modu se vraćaju i prirodno duži nokti u neutralnim i ženstvenim tonovima kao npr. Baby Pink nijansa koju je nosila Camila Cabello na dodjeli Grammy 2020. ili peach, odnosno nijansa boje breskve koju sve češće viđamo na modnim pistama.
Nikako ne smijemo zabvoraviti na manikuru sačinjeno od nekoliko tonova koja se već duže vrijeme drži pri samom vrhu popularnosti kada su nokti u pitanju. 

shimmer fallbackIpak, izbor boja i tonova u 2020. ovisit će o svakom ponaosob, odnosno u  skladu s karakterom, voljom, načinom života te prilikama i  okuruženjem u kojem se nalazi, poručila je kozmetičarka i vlasnica salona za uljepšavanje Martina Šimić. 
Napominje kako se na nokte vraćaju kristali što nam je jasno dala na znanje Lizzo s crvenog tepiha dodjele Grammy.

Kako napominje kozmetičarka Martina, sve više djevojaka, umjesto gela, bira trajni lak što u Salonu za uljepšavanje MarTina u potpunosti podržavaju. 

shimmer fallback


„Razmak između tretmana trajnoga laka ne bi trebao biti duži od tri tjedna. On će i dalje zadržati sjaj i postojanost, no to nije dobro za površinu prirodnog nokta. Glavni razlog je jer lak postaje tvrđi i drži se čvršće na noktima te se mora duže otapati zbog toga, a koristi se i veća sila da ga se ukloni“, napominje Martina.

Ukoliko imate prirodno krhke nokte i smatrate da trajni lak nije za vas, postoji rješenje. Glavna misija mnogih su prirodno zdravi nokti, stoga nude rješenje rješenje u obliku tretmana u trajanju od samo 10 minuta kojim se stanje noktiju vidno poboljšava već nakon samo jednog tretmana. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.