Suptilni prijelazi

Ombre nokti - hit manikura koja će vladati ovog proljeća

Zablistaj s prvim zrakama sunca i svoje nokte ukrasi bojama koje se nježno prelijevaju jedna u drugu

pexels-designecologist-1328535.jpg
Foto: Pexels

Dugo smo ih nosile na kosi, a sada je došlo vrijeme da ombre pramenove zamijene ombre nokti. Riječ je o manikuri u kojoj lak prelazi postepeno i decentno iz tamnijeg u svjetliji, bilo da ide od korijena prema vrhu nokta ili s jedne strane na drugu. U ombre manikuri kombiniraju se svjetlije i tamnije nijanse iste boje ili dvije pa čak i tri boje laka.

Image
Originalne manikure

Želiš li nešto totalno drukčije, isprobaj neku od ovih manikura


Nama se osobito svidjela francuska manikura u ombre izdanju. Izgleda vrlo elegantno i sofisticirano. Ako si spremna i raspoložena za ombre nokte, u nastavku ti donosimo nekoliko ideja s Instagrama s kojima možeš otići svojoj manikerki ili se okuražiti pa sama napraviti ovu hit manikuru. Pripremi se za proljeće i zablistaj s prvim zrakama sunca.

Ombre francuska manikura

Za razliku od originalne, možemo reći i retro francuske manikure u kojoj se jasno vidi bijela crta na rubu nokta, kod ombre francuske manikure, taj je prijelaz gotovo nevidljiv. Nježno ružičasta koja gotovo pa neprimjetno prelazi u mliječno bijelu jednostavno nas je očarala.

Ombre crvena

Kao što je francuska manikura klasik među manikurama, tako je crveni lak klasik među bojama koje biraš za svoje nokte. Želiš li se ipak odmaknuti od klasika, no zadržati svoju prepoznatljivu crvenu, nanesi je u ombre stilu kombinirajući jarko crvenu i boju crnog vina.

Ombre crna

Za razliku od prethodnih, ova manikura ide iz svjetlije u tamniju, odnosno u najtamniju - crnu boju. Šljokice dodatno omekšavaju prijelaz i ovaj ombre čine vrlo elegantnim.

Neonski ombre

Zašto se zadržati na klasici? Ovog proljeća naglasak je na bojama. Otiđi korak dalje i poigraj se neonskim nijansama. Iskombiniraj žutu, zelenu i tirkiznu.

Lavanda ombre

Želiš li ombre nokte koji će te umiriti čim pogledaš u njih, izaberi kombinaciju nude - lavanda, odnosno na nokte nanesi lak boje kože i lak boje lavande.

Šljokice ombre

Šljokice uvijek izgledaju spektakularno, a sjajna je stvar što ovu manikuru u tren oka možeš napraviti i kod kuće. Samo šljokičasti lak nanesi na vrhove noktiju, pritom vodeći računa da najviše šljokica ostane na samom vrhu nokta.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.