Od breskve do baby pink: Hit nijanse lakova za nokte koje ćemo viđati ovo ljeto

Izabrale smo sedam najljepših nijansi za ljetnu manikuru 2020.

Od breskve do baby pink: Hit nijanse lakova za nokte koje ćemo viđati ovo ljeto

Ljetna garderoba već visi u našim ormarima, sandale i japanke uskoro će postati dio naše svakodnevice, a svaki ljetni outfit izgledat će puno bolje sa savršenom ljetnom manikurom. Kozmetički saloni konačno su ponovno otvorili svoja vrata i sada imaš priliku isprobati jednu od ovih sedam boja koje će biti ultimativni hit ovog ljeta. 


via Giphy


Od sunčane, metalik zlatne manikure, šarenih šljokica na noktima, pa sve do lila ružičaste, koja je možda i najljepša nijansa za ovo ljeto, izabrale smo sedam nijansi za ljetnu manikuru 2020. Najbolja stvar je da ih možeš isprobati sve, jer od lipnja do kolovoza ima toliko vremena! 

Image

Sretnica si koja je naručena na manikuru, a ne znaš što bi? Istražile smo što sve možeš napraviti sa zlatnom bojom

Ove će se boje ovoga ljeta najviše nositi na noktima, pa pogledaj nekoliko fotografija koje ti mogu poslužiti kao inspiracija za sljedeću manikuru. 


via Tenor

Boja breskve

Ova je boja ljeto u bočici. Prekrasna nijansa breskve izgleda zadivljujuće na svim tonovima kože, a dovoljna su samo dva sloja da ti nokti izgledaju besprijekorno.

Lila-ružičasta

Sve ćemo se složiti da su fluorescentne boje pravi hit za ljetnu manikuru, a ova boja kao da viče: "Ljeto je došlo!"

Metalik zlatna

Metalik zlatna savršena je boja za nokte, posebno u ljetnim mjesecima, jer će uz ruke uistinu izgledaju osunčano.

Baby ružičasta

Lagana ružičasta manikura savršena je za toplije doba godine i tvojim će noktima dati sav sjaj koji im je potreban nakon karantene.

Šarene šljokice

Dok svi slavimo rođendane i diplomiranja putem Zoom-a, šarene šljokice koje podsjećaju na konfete savršen su izbor za veselu, ljetnu manikuru.

Boja trešnje

Crvena boja noktiju bezvremenski je hit, a crvena manikura posebno dobro izgleda u ljetnim mjesecima i na suncu, posebno u nijansi trešnje.

Plava

Neka more dođe k tebi uz ovu savršenu morsko plavu nijansu laka za nokte s kojom sigurno nećeš pogriješiti.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.