Naš izbor toniranih i BB krema za sve tipove kože

Jednostavno se nanose, ujednačavaju ten te pritom i njeguju kožu pa su BB kreme naš omiljeni proizvod za ljeto kad je u pitanju make-up

Naš izbor toniranih i BB krema za sve tipove kože

Trendovi u beauty svijetu u posljednje se vrijeme drastično mijenjaju pa je tako u posljednje vrijeme sve popularniji prirodni look, dok se teška šminka u svakodnevnim situacijama i prigodama uglavnom izbjegava.

Početak i osnovu svake dobre make-up rutine čini odabir podloge koja će prekriti sve one sitne nedostatke te ujednačiti ten i učiniti ga da izgleda lijepo, mladenački i zdravo. Tijekom ljeta svi smo skloni koristiti puno manje šminke pa tako teški puder ne dolaze u obzir, a umjesto toga biramo tonirane i BB kreme koje na licu djeluju prozračno i lagane su, no ipak pružaju određenu dozu prekrivanja. Koža ih mnogo više voli jer nisu teške i ne začepljuju pore.

Upravo iz tih razloga, mnoge ih žene čak i tijekom zime koriste umjesto pudera. Kad su BB kreme u pitanju, uglavnom je uvijek dostupan manji izbor nijansi, u usporedbi s tekućim puderima, no njihova je moć u tome što se one najčešće prilagođavaju boji tena.

Kod odabira BB kreme valja potražiti onu koja će biti hidratantna te koja u svom sastavu nema štetnih sastojaka poput alkohola i parabena te parfema.

Jednostavno se nanose, prekrivaju nepravilnosti, ujednačavaju ten te pritom i njeguju kožu i iz tog su razloga BB kreme naš omiljeni proizvod za ljeto kad je u pitanju make-up.

U nastavku izdvajamo neke od najboljih BB krema na koje vrijedi obratiti pažnju i koje će odgovarati svim tipovima kože.

Vichy Normaderm BB Clear krema za lice, 159 kn

Image

Biotherm Aquasource BB Cream, 199 kn

Image

La Roche-Posay Hydreane BB krema, 120 kn

Image

Skeyndor Natural Defence Age Defence BB Krema SPF 15, 208 kn

Image

Caudalie Teint Divin tonirana krema, 183 kn

Image

Clinique Superdefense CC Cream SPF30, 315 kn

Image

SVR Hydraliane BB krema, 119 kn

Image

Dr. Hauschka Tonirana dnevna krema, 189 kn

Image

Lancôme Skin Feels Good Tonirana krema, 279 kn

Image

Nuxe Bio Beaute Baršunasta BB krema, 119 kn

Image