Najnoviji trend

Neodoljive tetovaže koje na poseban način slave pjegice i madeže

Na društvenim mrežama u posljednje vrijeme jako su postale popularne simpatične tetovaže u čijem se središtu nalaze pjegice ili madeži

pexels-tugrul-kurnaz-5729985.jpg
Foto: Pexels

Ako si se ikad tetovirala, zasigurno si izbjegavala ona područja na svom tijelu na kojima se nalaze madeži ili pjegice. No što kada bi te oznake na koži postale dio umjetničkih djela odnosno tetovaže?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Najslađi ukras

Diskretne, a posebne: 15 malih tetovaža na rukama i prstima koje su nas osvojile

Upravo su tetovaže koje uključuje madeže ili pjegice jedan od najnovijih beauty trendova koji su se pojavili na TikToku, a već sada imaju jako puno pregleda i izgledaju uistinu neodoljivo. Tetovaže s madežima i pjegama jedna su stvar, no pjegice su općenito u posljednje vrijeme postale jako trendi na ovoj društvenoj mreži pa brojni kreatori sadržaja sada dijele i načine kako istaknuti ili pak nacrtati pjegice na licu uz pomoć make-upa.

Neki su otišli i korak dalje pa su odlučili tetovirati pjegice na svoje lice kako bi zauvijek ostali vjerni ovom rastućem trendu. Tetovaže koje koriste pjegice i madeže sada svakako imaju svojih pet minuta slave, a ako ti se ovaj trend sviđa, u nastavku smo izdvojile neke od najboljih ideja s TikToka i Instagrama koje ti mogu poslužiti kao inspiracija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJ VIDEO: Koliko često treba kontrolirati madeže?

1/8
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.