PAMETNA KUPOVINA

Otporne na more, znoj i suze: Najbolje vodootporne maskare do 10 eura

U moru odličnih vodootpornih maskara koje nam se plasiraju, izdvojile smo njih pet koje smo okrunile kao najbolje, a cjenovno su prihvatljive

maskara
Foto: Freepik

S prvim toplijim danima nosimo manje šminke i posežemo samo za osnovnim preparatima poput korektora, olovke za obrve i rumenila. Naravno, ovaj popis ne može proći bez maskare. I to ne obične maskare već vodootporne! Ta vrsta maskare, koja će ti u nadolazećem ljetnom periodu biti najbolji saveznik, ostaje postojana unatoč suzama, znoju, morskoj vodi ili alergijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je još ne posjeduješ u svojoj kolekciji, sada je idealno vrijeme da posegneš za njom jer će ti definitivno olakšati svakodnevno šminkanje. Kako ne bi gubila vrijeme tražeći onu najbolju, mi smo izdvojile pet odličnih vodootpornih maskara s kojima ne možeš pogriješiti. Niti jedna ne košta više od deset eura, pa ćeš za izvrstan efekt na trepavicama izdvojiti minimalno novca.

Maybelline, Lash Sensational Full Fan Effect - 9,90 €

Klasična verzija ove Maybellinove maskare već godinama je mnogima uvjerljivi favorit među maskarama. S obzirom da je ovoga puta riječ samo o vodootpornim maskarama, izdvojile smo njezinu "sestru". Ona je još bolji izbor za ljetni period budući da se ne razmazuje, a uz to je pogodna ako imaš osjetljive oči. Osim što uljepšava trepavice, ona ih također njeguje jer sadrži ulje šipka te savršeno naglasi svaku trepavicu. Dolazi u jakoj crnoj nijansi, a lepezasta četkica tvojim će trepavicama dati volumen i duljinu. Kao i ostalim maskarama koje smo izdvojile, cijena joj je manja od 10 eura te je možeš pronaći u drogerijama i na web shopovima.

Image
1/5