LJETNA BOJA

Odlične marmelade za sunčanje i brže postizanje preplanulog tena

Otkako su se pojavili na tržištu, ovi su proizvodi postali pravi hit među ljubiteljima sunčanja i tamnog tena pa se danas mogu pronaći u asortimanu mnogih beauty brendova

preplanula put
Foto: Shutterstock

Iako nas dermatolozi stalno upozoravaju kako je sunce štetno za našu kožu, preplanuli i osunčani ten i dalje je visoko na listi želja mnogih žena, osobito usred ljeta. Kada se izlažemo suncu, moramo ti činiti na odgovoran način te uvijek zaštititi svoju kožu s adekvatnim zaštitnim faktorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, postizanje preplanulog tena može biti puno brže i lakše uz upotrebu proizvoda za brže tamnjenje, a među najpopularnijima su marmelade i pekmezi. Otkako su se pojavili na tržištu, ovi su proizvodi postali pravi hit među ljubiteljima sunčanja i tamnog tena pa se danas mogu pronaći u asortimanu mnogih beauty brendova.

Marmelade i pekmezi potiču brže tamnjenje kože, a mogu se nanositi po čitavom tijelu. Ipak, s obzirom na to da ovi proizvodi uglavnom ne štite kožu od štetnih sunčevih zračenja, važno ih je koristiti uz odgovarajuću kremu sa SPF-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ti je preplanuli ten visoko na listi prioriteta ovog ljeta, u nastavku otkrij nekoliko odličnih marmelada i pekmeza koji potiču ubrzano tamnjenje kože, a mogu se nabaviti i u našim trgovinama i drogerijama.  

Afrodita Sun Care Express marmelada za ubrzano tamnjenje - 15,75 €

Za intenzivno preplanulu put u rekordnom roku! Nova Afrodita Sun Care Express marmelada osigurava iznimno brzo postizanje prirodne preplanulosti. Ova marmelada istovremeno njeguje kožu i čini ju mekanom i sjajnom. Sadrži ekološki maslac od kakaa, ekstrakt mrkve i oraha te 100 % prirodna ulja.

Image
1/7