SVESTRANA I ZAVODLJIVA

Novi trendovi: 'Kitty cut' bi mogla biti it frizura za 2024. godinu

Iako još nismo ni zakoračili u novu godinu, ova upečatljiva frizura već dominira društvenim mrežama, a brojni su razlozi zašto je ubrzo postala tako popularna

oladimeji-odunsi-n5aE6hOY6do-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

'Kitty cut' je vrlo stylish i svestrana frizura za koju se predviđa da će u godini pred nama biti jedan od najpopularnijih beauty trendova. Nakon stilova 'wolf cut' i 'butterfly cut', ova je frizura također inspirirana životinjama, a ako je suditi prema mišljenju stručnjaka, kitty cut će u 2024. biti frizura koju će svi nositi.

Image
OD JUTRA DO MRAKA

Vječna borba: Uz nekoliko trikova tvoja će frizura preživjeti kišu i vlažan zrak

Kod kitty cut frizure kosa pada između ramena i ključne kosti, dakle malo je kraća od 'Rachel frizure', a dulja od klasičnog boba. Ima suptilne, sofisticirane slojeve koji kosi daju strukturu i svježinu.

Kosu je ključno šišati u dužim slojevima, pri čemu je najdulji samo centimetar ili malo kraći od osnovne duljine. Zatim se lagano dodaju uzlazni slojeve kroz leđa i oko lica, bez prekratkih i isprekidanih slojeva, pojašnjavaju stručnjaci za Glamour. Što se tiče strukture, rez dobro funkcionira na ravnoj, valovitoj i kovrčavoj kosi.

Karakteriziraju je teksturirani slojevi koji daju volumen i dimenziju, a ošišani pod kutom stvaraju elegantan izgled te lijepo uokviruju lice. Kitty cut istovremeno je uglađena, ali i pomalo zavodljiva odnosno mačkasta frizura, kao što joj i samo ime kaže.

Iako još nismo ni zakoračili u novu godinu, kitty cut frizura već dominira društvenim mrežama, a brojni su razlozi zašto je ubrzo postala tako popularna. Riječ je o zaista svestranoj frizuru koja se može oblikovati na razne načine, a ujedno se i prilično lako održava. Uz sve to, moderna je, elegantna i djeluje profinjeno.

Ako razmišljaš o tome da u 2024. uđeš s novom frizurom, kitty cut je savršen izbor, a nekoliko ideja za inspiraciju pronađi u nastavku.

POGLEDAJ VIDEO: OTKRIJ SVE O BOTOKSU