ELEGANTAN MODNI DODATAK

Ovako to rade slavne dame: Najljepše frizure za žene koje nose naočale

Ponekad ti je teško pronaći frizuru koja ide dobro uz dioptrijske naočale? Donosimo ti osam najboljih ideja za stiliziranje uz koje ćeš uvijek izgledati sjajno

Frizure za žene s naočalama
Foto: profimedia.hr

Nosiš naočale i uvjerena si kako nije lako pronaći stylish frizuru koja će pristajati uz odabrane okvire? Srećom, u krivu si! I dok su nekad naočale slovile kao nešto pomalo dosadno i štreberski, danas su postale trendi modni detalj koji ne samo da pomaže tvom vidu, nego i podiže cijeli tvoj look. Sve je ovo čak otišlo toliko daleko da poneki ljudi koji ih uopće ne trebaju nose naočale sa staklima bez dioptrije samo zato što su elegantan modni dodatak. Ako još nisi uvjerena u to – pogledaj samo kako naočale nose zvijezde poput Jennifer Aniston, Selma Hayek ili Demi Moore!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, naočale su trendi, a postoji i više frizura koje modni znalci kombiniraju s ovim modnim detaljom. Bilo da nosiš dugu ili kratku kosu te bez obzira na oblik tvog lica, kad govorimo o stiliziranje kose za žene s naočalama, postoji opcija za svakoga – predstavljamo osam najboljih ideja, a inspirirale su nas slavne dame:

Ravno i glatko

Trebaš znati za jedno pravilo: što je tvoja kosa ravnija, to će se naočale više isticati. Naočale izgledaju posebno dobro uz dužu, ravnu kosu, a jedino što trebaš odlučiti je želiš li da se dodatno ističu pa ćeš u tom slučaju odabrati veće okvire ili okvire u boji - ili bi radije nešto decentniji look te su tada za tebe elegantni okviri neutralnih boja. Za što god se odlučiš, budi sigurna da su dioptrijske naočale i ravna kosa dobitna kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/8