Oui, s'il vous plaît!

Želiš li nešto opušteno i šik, francuski bob je izbor za tebe

Kratak, lijep i vrlo se jednostavno održava - sve je to francuski bob, frizura koja nas je osvojila na prvu, a znamo i kako ju sve možeš nositi

francuski-bob.jpg

Može biti da je to zato što svi volimo novu proljetnu frizuru ili zato što žudimo za frizurama koje lijepo uokviruju lice. Kako god bilo, francuski bob postao je 'it' frizura sezone. Nije iznenađujuće da bob frizura (i dalje) dominira kada su u pitanju frizerski trendovi, a nije ni teško razumjeti zašto - ova frizura svestrana je koliko i laskava, a može biti radikalna, buntovna, seksi i vrlo, vrlo šik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Ženstvena i zabavna

Kovrčavi bob - trendi frizura koju ćemo viđati posvuda

Francuski bob zadovoljava želju da ošišaš kosu i daje opuštenu vibru koju mnoge od nas traže. Osim toga, francuski bob je lagan za održavanje i nećeš morati trošiti toliko vremena na stiliziranje. Zapravo, frizura izgleda lijepo i kada je zalizana, a sušenje na zraku doprinosi njezinoj neurednoj privlačnosti.

No, što točno čini bob "francuskim"? Tradicionalno, francuski bob karakterizira kratko ošišana kosa duž linije usta i popraćena ravnim šiškama koje prekrivaju obrve. Međutim, moderna inkarnacija je malo manje kruta, a sviđa nam se što nonšalantan look zahtijeva prirodnu teksturu, što je dodatno naglašeno laganom dužinom koja potiče kovrče i valove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukratko, ova frizura idealna je za sve koje nemaju puno vremena kako bi svakog jutra odvojile pola sata za frizuru, a u nastavku donosimo nekoliko ideja kako odlično "isfurati" legendarni francuski bob.

1/7