Francuski bob - frizura koju ćemo obožavati i ove jeseni

Francuski bob je opuštena frizura kod koje kosa seže do brade, a ponekad dolazi u kombinaciji sa šiškama i zaista je klasik

Francuski bob - frizura koju ćemo obožavati i ove jeseni

Francuskinje su poznate po svojoj jedinstvenoj i pomalo nonšalatnoj ljepoti, a njihov nam je modni stil vječita inspiracija. U posljednje vrijeme Francuskinje su postale vrlo inspiracija mnogima i kad je riječ o frizurama pa je tako upravo francuski bob ležerna frizura koja je ovog ljeta bila veliki hit, a njezina će se popularnost nastaviti i u danima jeseni koji nam slijede.


U čemu je tajna francuskog boba i zašto su mnoge žene odlučile isprobati ovu frizuru? Možda u njezinoj jednostavnosti. Naime, francuski bob je opuštena frizura kod koje kosa seže do brade, a ponekad dolazi u kombinaciji sa šiškama i zaista je klasik.

Ova je frizura privlačna i jer se lako održava te odaje opušteni dojam, a istovremeno izgleda vrlo . Ono po čemu je francuski bob specifičan je dužina kose koja završava točno u ravnini usta, a šiške su uglavnom ravne i sežu do obrva.


Ipak, postoje i neke modernije varijante ove frizure gdje se eksperimentira s duljinom, a oblik može biti i slojevit. Frizura je odličan izbor i za ravnu i za kovrčavu kosu.

Ako razmišljaš o promjeni frizure, a voliš francuski šik i pomalo romantičan stil, uzmi u obzir francuski bob koji će ove jeseni biti vrlo trendi. U nastavku smo izdvojile nekoliko odličnih varijanti te frizure koje ti mogu poslužiti kao inspiracija.

Foto: Instagram

@hannahkleit

@cajmel

@parisianvibe

@kristin_ess

@taylorlashae

@chloehelenmiles

@lais_morello

@millenagomesa

@yokii.san

@audreyjtautou