Došlo je ljeto!

Ljeti koža treba hidrataciju, a mi smo pronašle 3 proizvoda koji će joj to pružiti

Dubinska hidratacija i vrhunska njega kože u vrućim ljetnim danima – FOREO zna kako!

FOREO_UFO 2.jpg

Iako smo u mislima već odavno na plaži, s prvim službenim danom ljeta smo i više nego spremni za uživanje u suncu, moru i novim ljetnim avanturama. Koliko god uživali u plivanju i upijanju sunca, u vrućim danima naša koža gubi velike količine vode - zbog čega joj moramo osigurati posebnu njegu i pažnju. Voda je jedan od glavnih faktora zdrave, lijepe i blistave kože, a švedski beauty tech div FOREO ima savršenu formulu za duboku hidrataciju i neodoljivi sjaj kože. Zajedno zaronimo u ljeto!

Razmazite kožu i dubinski ju nahranite intenzivnim UFO 2 tretmanom

shimmer fallback

Opuštajuća termoterapija, okrepljujuća krioterapija i tonizirajuće T-Sonic pulsacije čine UFO 2 savršenim ljetnim partnerom vaše kože koji će joj pružiti duboku hidrataciju, blistavost i sjaj. Pokrenite FOREO For You aplikaciju povezanu s uređajem i pripremite se na nezaboravno spa iskustvo i tretman koji će vas relaksirati i pripremiti za nove ljetne aktivnosti u samo 2 minute. Uz UFO 2, profesionalni skincare tretmani su vam uvijek dostupni – gdje i kad to želite!

Prepustite se njegujućim ružinim laticama Bulgarian Rose maske

shimmer fallback

Ružina vodica, poznata po svojim protuupalnim i hidratizirajućim svojstvima, glavni je sastojak Bulgarian Rose maske koja u samo nekoliko minuta suhu kožu pretvara u zdravu i nahranjenu! Uz ulje jajobe – bogat izvor vlažnosti koji pomaže u obnavljanju ravnoteže ulja bez začepljenja pora i ostavljanja masnih tragova, vaša će koža biti mekana, glatka i hidratizirana te mirisati kao najljepši buket.

Uživajte u morskim radostima uz H2Overdose masku!

shimmer fallback

Hidratizirana koža je zdrava koža, a H2Overdose maska s hijaluronskom kiselinom će joj uz moćne aktivne sastojke, pružiti sve što treba – dugotrajnu hidrataciju i prirodni sjaj. Inspirirana korejskom njegom kože, ova maska će u vaš dom donijeti luksuzni skincare doživljaj te nahraniti, revitalizirati i zagladiti vašu kožu – za nezaboravan doživljaj ljeta!

*Sadržaj je nastao u suradnji s Foreom. UFO 2 i pripadajuće maske dostupni su na www.foreo.com i kod odabranih partnera

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.