SEDAM FAVORITA

Najbolje hidratantne kreme iz drogerija za vruće i sparne dane

Postoje brojni kvalitetni proizvodi za njegu kože koji su luksuzni, a mogu se pronaći u drogerijama po povoljnim cijenama

Kreme iz drogerije
Foto: Shutterstock

Nijedna rutina njege kože nije potpuna bez dobre hidratantne kreme, no to ne znači da moraš potrošiti cijelo bogatstvo da bi pronašla kvalitetan proizvod. Naime, i u drogerijama se mogu pronaći izvrsne hidratantne kreme koje su jednako učinkovite kao i mnogo skuplje opcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što podupiru i jačaju prirodnu zaštitnu barijeru kože, mnoge od tih krema također mogu pomoći u borbi protiv oštećenja izazvanih slobodnim radikalima, a istovremeno hidratiziraju kožu i daju joj punoću.

„Postoje brojni kvalitetni proizvodi za njegu kože koji na koži djeluju luksuzno, a mogu se pronaći u drogerijama“, otkrili su stručnjaci za kožu za Harper's Bazaar.

Izbor preparata za njegu kože na tržištu danas je toliko bogat i raznolik da se mogu dobiti izvrsni proizvodi po vrlo pristupačnim cijenama. Onaj koncept da je 'skuplje ujedno i bolje' u beauty svijetu danas više ne vrijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo da si u potrazi za formulom koja je učinkovita kod rješavanja specifičnih problema poput tamnih mrlja ili masne kože, ili samo tražiš novu hidratantnu kremu za ljeto, u nastavku smo izdvojile sedam drogerijskih favorita uz koje će tvoja koža biti mekana i podatna. Ove hidratantne kreme su kvalitetne, ne koštaju puno i idealan su dodatak skincare rutini u ljetnim mjesecima, a preporučuju ih i dermatolozi, beauty urednici i brojni stručnjaci za njegu kože.

Neutrogena Hydro Boost hidratantni gel za lice - 16,35 €

Neutrogena Hydro Boost hidratantni gel za lice nježno osvježava i kontinuirano hidratizira kožu čineći je glatkom i elastičnom iz dana u dan. Njegova revolucionarna i lagana formula obogaćena je hijaluronskom kiselinom i izrazito hidratantnim svojstvima za njegu kože lica koji održavaju ravnotežu hidratacije tako što kontinuirano otpuštaju vlagu kada je koži to potrebno.

Image
1/7