Do trepavica iz snova i bijelog osmijeha u samo jedan korak!

Švedska kvaliteta dostupna u Hrvatskoj

Do trepavica iz snova i bijelog osmijeha u samo jedan korak!

Svi ljubitelji lijepog i njegovanog izgleda – došli su na svoje. Vrhunski proizvodi za ljepotu švedskog brenda Almea dostupni su u Hrvatskoj ekskluzivno putem web shopaPepeljuga.hr, a na kojem svi zainteresirani mogu birati proizvode namijenjene njezi trepavica, grudi, usnica, kože, zubi, tijela i noktiju. Prethodno korišteni u profesionalnim salonima za uljepšavanje, ovi inovativni i revolucionarni proizvodi su sada dostupni kućnoj upotrebi. Redovitim korištenjem postižu se vrhunski rezultati koji ostavljaju bez daha.

Uz Xlash do trepavica iz snova

Xlash je prirodni preparat za rast i jačanje trepavica, a u samo nekoliko tjedana osigurava do 50% dulje i gušće trepavice. Svojom prirodnom formulom istodobno pruža maksimalnu zaštitu i obnovu trepavica, što dokazuje i činjenica da je prvotno bio namijenjen ljudima s problemom pomanjkanja trepavica te se zbog izvanrednih učinaka kasnije počeo upotrebljavati i u industriji ljepote.
Jednostavnim nanošenjem prije spavanja, Xlash aktivno djeluje na dva načina: na rast i debljinu postojećih trepavica te na povećanje broja trepavica u fazi rasta.  

shimmer fallback


Xlash dolazi u pakiranju od 1,5 ml koje je dostatno za dvomjesečnu upotrebu u kojem periodu će trepavice postepeno doživjeti svoju punu ljepotu i bujnost te naglasiti ljepotu očiju i cijelog lica. Kako bi se zadržao postignut rezultat, preporuča se nastavak korištenja Xlasha jednom do dvaput tjedno. Pakiranje od 1,5 ml optimalne je veličine za probu proizvoda i kontinuirano korištenje prema preporučenoj dinamici koje postepeno dovodi do vrhunskih rezultata. Pročitajte više...

Lijepi i bijeli zubi za najljepši modni dodatak na licu – osmijeh


shimmer fallback


Svakodnevnim konzumiranjem hrane, cigareta, čajeva i kave smanjujemo blistavost i bjelinu naših zubi, te nepovoljno utječemo na zdravlje i kvalitetu cakline čime se stvaraju tvrdokorne unutarnje naslage.
Xsmile je učinkovita metoda koja djeluje uz pomoć Xsmile gela i specijalne plastične ovojnice koja će savršeno prijanjati uz vaše zube. U dodiru sa zubima, aktivni gel prodire u dublje slojeve cakline i dentin te uklanja mrlje. Zahvaljujući brzom i kvalitetnom djelovanju, Xsmile koriste i brojne zubne ordinacije prilikom profesionalnih tretmana izbjeljivanja zubi.


shimmer fallback


Većina korisnika Xsmilea postigne željenu nijansu bijelih zubi već kroz jedan tjedan uz svakodnevne 60-minutne tretmane, a oni koji imaju intenzivno tamne zube ili žele još vidljivije rezultate izbjeljivanja mogu produžiti tretman za tri do sedam dana. Xsmile u odnosu na slične proizvode osvaja ugodnim, osvježavajućim okusom mente.

Više o prozvodima saznajte klikom na Pepeljuga.hr ili na Facebook stranicu

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.