BioLumin-C Serum - Luminizira kožu iznutra

Otkrijte sjaj kože iznutra

BioLumin-C Serum - Luminizira kožu iznutra

Koža trpi oštećenja iz dana u dan. Nepovoljni unutarnji i vanjski čimbenici mijenjaju njezinu strukturu i potiču ubrzano starenje. Vidljivi znakovi toga su neujednačen ten, hiperpigmentacija, pojava dehidracijskih linija i bora te gubitak elastičnosti kože. Vitamin C jedan je od najsnažnijih antioksidansa; znanstveno je dokazano da utječe na tri biološka procesa koja uzrokuju prijevremeno starenje. Najnovija istraživanja pokazala su da ovaj vitamin može znatno ojačati obrambene mehanizme u koži i tako joj pomoći da se zaštiti od oksidativnog stresa.


Image


No, postoji velika razlika u proizvodima, koja naizgled nije toliko važna. Mnogi aktualni preparati sadrže nestabilne oblike vitamina C koji ne mogu osigurati učinkovitu zaštitu iako su visoke koncentracije. Dvije su ključne karakteristike na koje morate obratiti pažnju: stabilnost i bioraspoloživost.


Image


Stabilnost. Vitamin C jedan je od najmoćnijih antioksidansa – pravi “stroj” za njegu kože. No mora biti stabilan u proizvodu da bi ostao aktivan! Tradicionalni oblici vitamina C lako oksidiraju izlaganjem zraku, svjetlosti, toplini ili vodi, što im znatno umanjuje učinkovitost.

Bioraspoloživost. Kako bi neutralizirao slobodne radikale, učvrstio i posvijetlio kožu, vitamin C mora dospjeti gdje je najpotrebnije - duboko u dermis. Ovo je svojstvo poznato kao bioraspoloživost i najveći je izazov u tretiranju kože vitaminom C.Visoka stabilnost i superiorna bioraspoloživost seruma

Dermalogica BioLumin-C serum je revolucionarna formula koja predstavlja novu paradigmu u učinkovitosti vitamina C. Zahvaljujući novim tehnologijama i otkrićima napokon možemo iskoristiti prirodnu snagu vitamina C i potaknuti kožu da iskoristi vlastiti obrambeni potencijal. Stoga je bitnija koncentracija vitamina u koži negoli u bočici!


Image


BioLumin-C serum kombinira visokostabilne derivate vitamina C s naprednom biotehnologijom koja omogućuje da aktivne supstance dopru u stanice i zaustave kemijske reakcije koje potiču ubrzano starenje. BioLumin-C čini mnogo više od posvjetljivanja tena i brisanja bora; koncentrirane uljne kapi penetriraju duboko u kožu, jačaju njezinu obrambenu funkciju, učvršćuju je, hidratiziraju, vraćaju blistavost - kao da je obasjavaju iznutra.

To je visokoaktivni serum čiji je kompleks usklađen s prirodnim obrambenim mehanizmom kože – čini je svjetlijom jer je eksfolira i smanjuje hiperpigmentaciju, naočigled čvršćom smanjujući pritom izražajnost finih linija i bora, te blistavijom sprečavajući i popravljajući štetu od slobodnih radikala.


Image


Aktivni sastojci i dobrobiti:

  • Askorbil metilsilanol pektinat sprečava oksidativni stres i ujednačava boju kože.
  • Aminopropil askorbil fosfat - jedan od najstabilnijih oblika vitamina C: pomaže učvrstiti kožu te ublažava fine linije i bore.
  • Palmitoil tripeptid-5  potiče sintezu kolagena i smanjuje izražajnost dehidracijskih linija i dubokih bora.
  • Mliječna kiselina potiče ljuštenje odumrlih stanica i apsorpciju aktivnih sastojaka pa je koža svjetlija i zaglađenija.
  • Ekstrakt cvijeta japanskog bagrema bogat izvor polifenola koji koži pružaju antioksidativnu zaštitu.
  • Ulje chia sjemenki obiljem antioksidansa osigurava hidrataciju i jača dermalnu barijeru.