A kakva je tvoja aura?

Energija na noktima: Aura manikura novi je 'it' trend

Manikure odavna više nisu samo pomno uređeni i savršeno nalakirani nokti. Postale su umjetnost bez granica, "platno" za vješte manikere i manikerke

pexels-element-digital-973405.jpg
Foto: Pexels

Najnoviji trend su aura nokti, oni inspirirani aurom - bojama energetskog polja koje okružuje sva živa bića. Postoji sedam boja aure, a na izgled, odnosno boju aure utječe tvoje raspoloženje, emocionalno stanje, osobe iz tvoje okoline te brojni drugi čimbenici. No, sada tema nije aura, već nokti inspirirani bojama od kojih se sastoji.

Image
Uvjeri se sama

Najljepša jesenska manikura je ona u tonovima tople karamele

"Aura nokti novi su nail art trend. Obično sadrži boje iz ovog spektra, oslikane u krugovima, u ombre stilu", objašnjava za portal PureWow manikerka slavnih Brittney Boyce iz Los Angelesa. Baš kao što ne postoje dvije iste aure, tako ne postoje niti dvije iste manikure u ovom stilu. Naime, manikuru možeš u potpunosti personalizirati i na nokte preslikati svoju auru ili se jednostavno poigrati s bojama. U nastavku pogledaj ideje koje smo pronašle na Instagramu i inspiriraj se za svoju aura manikuru.

Nenametljiva, a efektna

Nježne, a opet vibrantne boje, diskretno nanesene na nokte čine ovu aura manikuru posebnom.

Svaka ruka priča svoju priču

Oslikani vrhovi noktiju u različitim bojama, na bazi od prozirnog laka odlična su manikura za svaki dan.

Aura na crnoj podlozi

Aura manikura napravljena na crnom laku sa sedefastim premazom kao stvorena je za večernje izlaske i mračne noćne klubove.

Stilizirana aura manikura

Krugove apliciraj samo na pojedine nokte i naglasi ih dodatno točkicama koje čine liniju.

Aura manikura sa cirkonima

Dodaj svojoj auri dozu blještavila pa na nokte zalijepi cirkončiće. Obilja, osobito kada je riječi o emocionalnom stanju i sreći, nikada nije previše.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.