Anti-age njega lica: Super proizvodi s C vitaminom koje ovog ljeta trebaš ubaciti u beauty rutinu

Vitamin C vrlo je snažan antioksidans i koži pruža brojne benefite, a osobito se dobrim pokazao u borbi protiv starenja kože jer neutralizira djelovanje slobodnih radikala te potiče proizvodnju kolagena u stanicama kože

Anti-age njega lica: Super proizvodi s C vitaminom koje ovog ljeta trebaš ubaciti u beauty rutinu

Svi jako dobro znamo koliko su vitamini i minerali bitni za naše zdravlje, ali i za ljepotu kože. Vitamin C danas je postao jedan od najtraženijih sastojaka unutar kozmetičkih proizvoda, a brojna su istraživanja potvrdila njegove beneficije. Tako u ponudi većine kozmetičkih brendova možemo pronaći razne proizvode poput krema, seruma, fluida i drugih preparata koji sadrže vitamin C.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Lagane su i pružaju dubinsku hidrataciju: Ovo su naše omiljene kreme za lice za ljetne dane


Vitamin C vrlo je snažan antioksidans i koži pruža brojne benefite, a osobito se dobrim pokazao u borbi protiv starenja kože jer neutralizira djelovanje slobodnih radikala te potiče proizvodnju kolagena u stanicama kože. Tako pomaže u održavanju svježeg i mladolikog izgleda. Poboljšava elastičnost kože, ublažava pojavu bora i finih linija te pomaže i uklanjanju hiperpigmentacija i diskoloracija na koži.

via GIPHY

Dermatolozi kažu da bismo proizvode s C vitaminom u svoju rutinu trebale uvrstiti već nakon 25. godine života jer ćemo tako usporiti pojavu bora i drugih znakova starenja. Najbolje je koristiti serume s C vitaminom koji su se pokazali najučinkovitijima, no nećeš pogriješiti niti ako u svoju rutinu uvrstiš i kreme ili pak druge preparate koji ga sadrže.


Tekst se nastavlja ispod oglasa


Na tržištu nam je danas dostupan širok izbor proizvoda s C vitaminom, a mnoge ćeš pronaći i u drogerijama i to po pristupačnim cijenama. Neke od najboljih donosimo u nastavku.


Foto: Instagram, Unsplash

1/11

Možda će te zanimati

Image
ŽENSKO ZDRAVLJE

Najčešći zdravstveni problemi s kojima se suočavaju žene u 40-ima

Image
ZIMSKA BEAUTY RUTINA

Njega stopala važna je i u zimskim mjesecima – ovo su kreme za njegu koje volimo