Vrijeme je za crveno

Boja ljubavi: 10 ideja za crvenu manikuru, ali sve su samo ne dosadne

Crveni nokti uvijek su vrlo atraktivni, a klasična manikura može uz samo malo mašte postati vrlo razigrana i drugačija. Ako tražiš neke nove ideje onda pogledaj zanimljive kombinacije u crvenim nijansama

profimedia-0752936433.jpg
Foto: Profimedia.hr

Poput crvenog ruža, lak u istoj boji nikada neće izaći iz mode. Sjajna crvena manikura nadilazi godišnje doba, oblike noktiju, duljinu noktiju i što je najvažnije pristaje svima. No ako ipak nisi previše oduševljena klasičnom crvenom manikurom ili ti je već dosadila moguće je stvari malo začiniti.

Image
Zablistaj!

Odmak od klasike: 11 ideja za malo drugačije zimske manikure

Šljokice kao dodatak, crte ili nakit mogu potpuno promijeniti izgled klasičnog crvenog laka za nokte, a i francuska manikura s crvenom nijansom može izgledati potpuno drugačije.

Stoga u nastavku možeš potražiti drugačije i posebne manikure. Neke se vrlo lako mogu napraviti i kod kuće, sigurno je da se radi od deset drugačijih crvenih manikura.

Crveno s trakama

Crveni lak može biti potpuno drugačiji te može izgledati poput ovog s bijelom linijom i slovom V. Tko zna možda baš želiš nešto potpuno drugačije i već znaš da će ovo biti sljedeći izbor?

Crvene trakice

Kako bi se samo malo razigrala klasična crvena manikura mogu se na dva nokta staviti ovakve crte. Drugačije, a vrlo lako se može izvesti i kod kuće.

Polumjeseci

Klasična crvena manikura, ali s malim pomakom. Samo se na korijenu nokta napravi crta koja na kraju lakiranja izgleda poput polumjeseca. Jednostavno za napraviti kod kuće, a opet vrlo elegantno.

Zaigranost s bojama

Obožavaš točkice? Onda će ti se svidjeti ova manikura, a možeš se i igrati s različitim nijansama laka za nokte. Kombiniraj boje koje najviše voliš.

Drugačija francuska manikura

Francuska manikura bit će popularna i ove godine, a može izgledati drugačije s crvenom nijansom.

Francuska manikura s ukrasima

Ako voliš potpuno raskošne manikure onda možeš dodati i nakit na klasičnu francusku manikuru s crvenim lakom.

Valovi na noktima

Uz nekoliko crta nokti će izgledati kao da su na njima valovi, ali u posebnoj crvenoj boji.

Crveni ombre

Imaš kod kuće različite nijanse crvenog laka? Onda možeš staviti nekoliko njih u jednoj manikuri, a i bit će zabavno igrati se s rasporedom boja.

Pola-pola

Zašto ne bi pomiješala mat i sjaj? I ovo je vrlo zanimljiva igra s detaljima, gotovo neprimjetan twist.

Šljokičasti dodatak

Voliš stavljati šljokice kao top sloj? Možeš kao na ovom primjeru staviti samo na pola nokta, izgledat će malo drugačije.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.