Znate li koliko traje zabrana na Instagramu i kako do nje dolazi

?U nastavku ćemo objasniti koliko traje zabrana na Instagramu, ban postupak i što do njega dovodi na vašoj omiljenoj društvenoj mreži Instagram

Znate li koliko traje zabrana na Instagramu i kako do nje dolazi

Vjerojatno ne postoji osoba koja je na Instagramu, koja nije nikada dobila ban ili block na toj društvenoj mreži? Ako ste aktivni na platformi ili se bavite Instagramom iz poslovnih razloga onda je velika šansa da ste barem jednom dobili ban, a možda i više od jednom, a znate li koliko traje zabrana na Instagramu?

ImageKoliko traje zabrana na Instagramu? Pa, obično traje nekoliko sati do 24h od trenutka dobivanja bana.
Ban se može sastojati od toga da dobijete zabranu lajkanja ali u to može biti uključena i zabrana praćenja, prestanka praćenja, komentiranja ili lajkanja komentara. 

Ako često kršite pravila i redovno dobivate banove, pitanje koliko traje zabrana na Instagramu je na mjestu, jer zabrana može trajati i duže od 24h. 

Nekim profilima ban je trajao i po tjedan dana, a učestalost kršenja pravila na Instagramu nakon puno banova može dovesti i do brisanja profila koji više nije moguće vratiti nikakvim metodama jer vas je Instagram označio kao spammera.
Dobijete li poruku “Action Blocked” znate što se dogodilo.

Zbog toga je važno da znate koliko traje zabrana na Instagramu da biste je se pridržavali u potpunosti, ali i da biste je uspješno izbjegavali.