Znate li kako skinuti ogledalo sa zida?

Počeli ste preuređenje stana, ali prethodni vlasnik je na zidu silikonom zalijepio ogledala, koja ne znate kako skinuti? Mi vam u nastavku donosimo nekoliko savjeta o tome kako skinuti ogledalo sa zida

Znate li kako skinuti ogledalo sa zida?

Treba znati da nisu sva ogledala predviđena za vješanje na zid, neka ogledala se koriste naslonjena na podu, a neka ogledala se pak lijepe na zid, čime kao da je njihovo konačno odredište odrađeno, jer doći će vrijeme kada ćete ih htjeti skinuti , a to će vam izgledati nemoguće. U tom trenutku zapitat ćete se kako skinuti ogledalo sa zida bez da ga razbijete. 


Tražili smo posvuda odgovore na ovo pitanje i vjerovali ili ne, nigdje nismo pronašli odgovor na postavljeno pitanje - kako skinuti ogledalo sa zida bez da ga razbijemo u komadiće. 
Nitko ne voli vidjeti razbijeno ogledalo ako i nije praznovjeran, ali u ovoj situaciji, novo ogledalo ili još 7 godina sreće, pa odaberite.

Stoga, ako imate mogućnost, uokvirite ogledalo i centrirate ga iznad umivaonika, ili ako ne želite skidati ogledalo, jednostavno dodate okvir koji će prostor učiniti interesantnijim, a onda kad god poželite ogledalo skinuti nećete morati razmišljati o tome kako skinuti ogledalo sa zida jer ogledalo u okviru se skine vrlo jednostavno.