ISPUNJENA ŽELJA

'Život na vagi': Mislavu jako nedostaje supruga, pa mu je Edo priredio iznenađenje

Trener Edo u posljednje vrijeme hvali Mislava te ističe kako jedan od mogućih kandidata za finale po svome zalaganju

Sepic i supruga.PNG
Foto: RTL

Mislav Šepić u showu 'Život na vagi' već je nekoliko puta istaknuo kako mu nedostaje njegova supruga. S njom planira što prije proširiti obitelj, a u tome su ga dosad sprječavali kilogrami. Trener Edo u posljednje ga vrijeme hvali te ističe kako je Mislav jedan od mogućih kandidata za finale po svome zalaganju. Fokus mu je jasan, a sada će biti još i jasniji jer je nakon osam ciklusa napokon ugledao svoju suprugu. Edo mu je priredio iznenađenje i nakon planinarenja pojavila se - ona. 

"Teško je to da osobu koju obožavaš ne vidiš devet tjedana i onda se ona pojavi. To je jedna lijepa stvar", rekao je Mislav Š.

"Ponosna sam jako na tebe", rekla je Almasa i dodala:

"Vidi se gubitak kilograma, vidi se promjena. Najviše se vidi na licu i vratu. Vjerujem da će biti još veća promjena ako dođe do kraja. Nadam se da će doći do kraja".

Mislav je rekao kako mu je ovo bilo strašno potrebno te kako je to cijelo vrijeme priželjkivao. 

"Ljudima sam u kući govorio da mi to treba da me podigne. Kako bih vidio je li ona uredu. Sada kada sam vidio da je sve dobro, sad sam još jači nego ikada", zaključio je Mislav.

Novu epizodu showa 'Život na vagi' ne propustite u ponedjeljak od 21.15 sati na RTL-u, a sve propušteno pogledajte na platformi Voyo