Moj dečko je slavan

Hollywoodski život: Zvijezde koje su 'dejtale' s fanovima

Svaki pravi obožavatelj mašta o tome da upozna svog idola, a završiti u vezi sa zvijezdom nešto je o čemu se može samo sanjati. Ipak, nekim je fanovima pošlo za rukom dobiti puno više od upoznavanja i autograma

profimedia-0097415420.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Iako naravno ne završi svaka avantura između celebritija i fana ozbiljnom vezom ili brakom, kao u slavnoj komediji Nothing Hill, malo se ljudi može pohvaliti time da su izlazili s nekom slavnom facom. I dok nam se naše simpatije ponekad čine kao neosvojive tvrđave, još je teže kad je odabranik ili odabranica našeg srca slavna zvijezda koja može imati koga god poželi.

shimmer fallback

No, uz mnogo sreće i truda, neki uporni obožavatelji uspiju se istaknuti među drugima i privući pažnju svog idola - te ruku pod ruku sa svojim slavnim parternom ili partnericom prošetati crvenim tepihom. Jasno, slavni ne izlaze samo sa slavnima, a kako nekom običnom smrtniku uspije da slavna faca u moru vrištećih fanova primijeti baš nju ili njega, ne znamo. Ipak, evo 7 primjera koji dokazuju da su takve priče itekako moguće i u stvarnom životu:

Patrick Dempsey i Jillian Fink

Jillian Fink bila je najdraža frizerka slavnog glumca Patricka Dempseyja, dolazio je k njoj na šišanje tri godine, a onda jednog dana, nakon što je završila posao, pozvao ju je van. Malo je reći da je njezino iznenađenje bilo ogromno, ali odmah je pristala. Jillian i zvijezda Uvoda u anatomiju vjenčali su se nakon samo tri mjeseca, zamalo su se razveli zbog 'neuskladivih različitosti karaktera', ali su ipak uspjeli premostiti krizu.

Ringo Star i Maureen Starkey

Frizerka Maureen Starkey voljela je izlaziti u klub The Cavern, gdje su često nastupali Beatlesi - njezin omiljeni bend. Osobito joj je drag bio Ringo Star, a nije ni sanjala da će jednog dana s njim prošetati do oltara. No, upravo tako je bilo, par se vjenčao 1965. godine. Njihova romansa završila je neslavno, par se razveo nakon 10 godina braka u kojem su dobili troje djece.

Steve Harvey i Marjorie Bridges

Kad je dizajnerica Marjorie Bridges sa zakašnjenjem došla na nastup slavnog komičara Stevea Harveyja, on je zaustavio show i u mikrofon kazao: "Ne znam tko je žena koja je upravo ušla, ali za nju ću se oženiti". Što je rekao to je i učinio, danas bračni par Harvey imaju troje djece i skupa su već 14 godina.

Princ William i Kate Middleton

Ako je vjerovati riječima njezine nekadašnjeg prijateljice iz razreda, Kate je kao školarka u svojoj spavaćoj sobi imala poster princa Williama mnogo godina prije no što su se upoznali. Budući bračni par sreo se 2001, na fakultetu koji su skupa pohađali, a Kate je navodno privukla prinčevu pažnju tijekom sveučilišne humanitarne modne revije prilikom koje je nosila prozirnu čipkastu haljinu.

John Travolta i Kelly Preston

Kad je 16-godišnja Kelly Preston izašla iz kina nakon što je pogledala hit Briljantin navodno je, zaustavivši se ispred plakata za film, kazala: "Ovaj će muškarac biti moj muž", misleći dakako na slavnog Johna Travoltu. U međuvremenu se Kelly ostvarila želja, John i ona su se upoznali, zaljubili i vjenčali se 1991. te su skupa imali troje djece. Njihovu ljubav nije poljulala ni tragična smrt njihova sina  Jetta Travolte. Nažalost, Kelly je lani izgubila bitku s rakom dojke.

Nicolas Cage i Alice Kim

Alice Kim radila je kao konobarica u jednom restoranu u Los Angelesu kad je upoznala slavnog glumca. Ubrzo su počeli izlaziti, a samo dva mjeseca nakon toga već su bili u braku. Rastali su se 2016, ali su ostali u dobrim odnosima - veza s Kim za glumca je bila najduža dotad.

George Clooney i Sarah Larson

Sarah Larson prvi se put družila s glumačkom zvijezdom na proslavi njegova rođendana u resortu u Las Vegasu, u kojem je ona tada radila kao konobarica. Ponovno su se sreli kad se Clooney vratio u Las Vegas na premijeru filma Oceanovih Trinaest - zapravo, on ju je navodno tražio jer ju je žalio ponovno vidjeti. Tu je počela njihova ljubavna priča koja je trajala godinu dana, no ipak nije potrajala zauvijek.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.