Modni gafovi

Žuljaju me cipele: Slavne dame koje su odabrale potpuno pogrešne cipele

Od pop princeze Britney Spears pa do Kim Kardashian i Victorije Beckham, ove fotografije dokazuju da nijedna žena nije imuna na drame povezane sa cipelama

collage.jpg
Foto: Profimedia.hr

Natečena stopala, ispucale pete, zgnječeni nožni prsti...Svaka od nas barem se jednom u svom životu našla u onoj nezgodnoj situaciji u pogrešno odabranim cipelama koje su sve samo ne ugodne.

Image
Kraljice Photoshopa

Kakav fail! 10 fotki zbog kojih su slavne dame optužene za loše fotošopiranje

Međutim, na takve modne 'nezgode' nisu imune čak niti slavne dame koje su nemali broj puta na crvenom tepihu doživjele modne gafove upravo radi pogrešno odabranih cipela. Prema tome, ako  si mislila da će te štikle s potpisom slavnih modnih dizajnera spasiti od žuljeva, varaš se, a to dokazuju i ove slavne dame kojima su stilisti očito odabrali premale, prevelike ili pak preuske cipele.

Od pop princeze Britney Spears pa do Kim Kardashian i Victorije Beckham, ove fotografije dokazuju da nijedna žena nije imuna na drame povezane as cipelama.

Britney Spears

Na dodjeli Hollywood Music Awardsa 2018. godine slavna se pop pjevačica na crvenom tepihu pojavila u ultra kratkoj haljini uz koju je nosila sandale na visoku petu sa šljokicama iz kojih su joj virili nožni prsti.

Image
Foto: Profimedia.hr

Kim Kardashian

Kim Kardashian bila je prilično hrabra kada je u osmom mjesecu trudnoće odlučila uskočiti u uske štikle, no njezina joj natečena stopala baš i nisu bila zahvalna na tome. Ovu će fotografiju, koja je snimljena u svibnju 2013. godine, zasigurno razumjeti baš svaka mama koja se tijekom trudnoće sigurno barem jednom našla u sličnoj situaciji.  

Image
Foto: Profimedia.hr

Julianne Moore

Slavna holivudska glumica uvijek izgleda besprijekorno, no na premijeri filma 'Veliki Gatsby' u Cannesu 2013. godine nosila je srebrne sandale na visoku petu iz koje su joj virili nožni prsti, a kasnije su o toj modnoj 'nezgodi' brujili svi svjetski mediji. U razgovoru Jimmyjem Fallonom glumica je otkrila kako je mislila da ima sve pod kontrolom i da su joj cipele bile udobne, no kad je vidjela svoje fotografije na internetu, ostala je u šoku.

Image
Foto: Profimedia.hr

Sandra Bullock

Na premijeri filma filma 'Gravitacija' 2013. godine slavna se holivudska glumica na crvenom tepihu pojavila u crnim cipelama s vrtoglavo visokim peticama iz kojih joj je virio nožni palac. Nimalo laskavo!

Image
Foto: Profimedia.hr

Amal Clooney

Amal Clooney poznata je po svom glamuroznom stilu, no čak ni ona nije savršena. Kada su je paparazzi u rujnu 2015. godine uhvatili tijekom izlaska sa suprugom, slavnim glumcem Georgeom Clooneyjem, sve su oči bile uprte u njezina kvrgava stopala i 'čukljeve' koji su virili iz njezinih elegantnih zelenih sandala.

Image
Foto: Profimedia.hr

Victoria Beckham

Slavna modna dizajnerica i pjevačica oduvijek je bila fan visokih štikli pa nas i ne iznenađuje da su joj stopala i nožni prsti radi toga često patili. Iako je žena najpoznatijeg nogometaša na svijetu te je izgradila vrlo uspješno modno carstvo, njezina stopala često baš i nisu najljepši prizor za oči, a to dokazuje i ova fotografija iz davne 2009. godine.

Image
Foto: Profimedia.hr

Heidi Klum

Dugi nožni prsti slavne njemačke manekenke naprosto nisu mogli izdržati u sandalama koje je nosila u showu America's Got Talent, u kolovozu 2015. godine, a to nije promaknulo ni fotografima koji su snimili njezinu malu modnu nezgodu na crvenom tepihu.

Image
Foto: Profimedia.hr

Jessica Simpson

Pjevačica Jessica Simpson često se našla u nezgodnim situacijama radi pogrešno odabranih cipela, a fotografi su je više puta ulovili u previše uskim i jako visokim štiklama iz kojih su joj virili dugi nožni prsti.

Image
Foto: Profimedia.hr