SNAŽNA KONKURENCIJA

Tko je najzgodniji muškarac u 'Braku na prvu'? Glasaj za svog favorita

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' potpuno je osvojio gledatelje, a upravo zato nas zanima tko se najviše sviđa našim čitateljicama

brak_naprvu.PNG
Foto: RTL

U četvrtoj sezoni sociološkog eksperimenta "Braka na prvu" čak devet parova pokušava uspjeti u bračnim vodama. Nikada nije bilo ovako uzbudljivo, a različiti karakteri i želje svakako su stvorili velike izazove. No odlučili smo provjeriti s vama, našim čitateljicama, tko vam se najviše sviđa i tko je najzgodniji.

Zanima nas tko je najzgodniji kandidat ove sezone 'Braka na prvu', a glasati možeš na kraju teksta.

Alen (28)

Alen je diplomirao novinarstvo i radi kao radijski voditelj, a pjeva po klubovima i vjenčanjima. Ovom Zagrepčaninu je važno da vjeruje partnerici i da može biti svoj.

Image
Foto: RTL

Anton (42)

Anton je rođeni Kanađanin, roditelji su mu podrijetlom iz Hrvatske, trenutačno radi i živi u Španjolskoj i vjeruje u ljubav.

Image
Foto: RTL

Alan (43)

Zagrepčanin pustolovnog duha odlučio je pronaći ljubav uz pomoć televizije.

Image
Foto: RTL

Josip (56)

Trenutačno radi u Frankfurtu kao wellness menadžer. Nema foliranja i laganja te najviše voli iskrenost.

Image
Foto: RTL

Lovre (34)

Šibenčanin koji zna što želi reći i nije ga strah to reći. Privući će ga samo inteligencija zbog čega preferira starije žene koje imaju više životnog iskustva.

Image
Foto: RTL

Marko (36)

Zagrepčanin koji trenutno radi u Rotterdamu, gdje u rafineriji postavlja senzore na motore i traži ljubav svog života.

Image
Foto: RTL

Josip (39)

Josip je rođen i odrastao u Osijeku, no već osam godina živi u Zagrebu. Povremeno radi kao trener fitnessa, što je njegova najveća strast.

Image
Foto: RTL

Filip (32)

Filip je trener fitnessa i vozač taksija iz Zagreba. Djelovao je kao neosvojiv momak i zavodnik, a zapravo je emotivna osoba dobrog srca.

Image
Foto: RTL

Tiago (30)

Tiago je rođen u Brazilu, radi u logistici u službi za korisnike u Zagrebu. Privlače ga niže djevojke koje se bave sportom i priznaje da mu je važno lijepo lice.

Image
Foto: RTL