Tamna strana slave: Cara Delevingne javno progovorila o demonima s kojima se bori

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice u iskrenom i pomalo brutalnom razgovoru za Vogue otkrila je kako je njezina borba s različitim supstancama započela još u djetinjstvu, a kulminirala je kad je imala samo 15 godina.

profimedia-0726553623.jpg

Prije nekoliko mjeseci tabloidi diljem svijeta pitali su se što se događa s jednom od najuspješnijih manekenki današnjice Carom Delevingne koju su paparazzi uhvatili u potpunom rastrojenom stanju na aerodromu. Cara je tada bila vidljivo pogubljena, hodala je po aerodromu bez cipela i izgledala je doista loše.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Osim tih fotografija, paparazzi su uhvatili Caru kako u automobilu uzima nepoznatu supstancu te se poslije ponašala pomalo neuračunljivo. Britanska manekenka nije ništa komentirala mjesecima. no sada je u posve iskrenom intervju za Vogue na čijoj se naslovnici nalazi ispričala kako je zapravo zahvalna što su se te fotografije našle u javnosti jer su bile 'alarm za buđenje' .

'"U tom razdoblju nisam spavala, nisam bila dobro. Srce mi se slamalo jer sam mislila da se zabavljam i u jednom trenutku sam shvatila : 'Stvarno ne izgledam dobro. Nekad u životu jednostavno doživite trenutak spoznaje. I na neki način, doista sam zahvalna što su se te fotografije izišle u javnost.

Cara je dodala kako je njezina borba s različitim supstancama počela još u djetinjstvu te kako je svojevrsna kulminacija bila kad je imala samo 15 godina i doživjela živčani slom.

Istaknula je kako se sjeća da se prvi put napila sa samo sedam godina.

"Probudila sam se u bakinoj kući s groznim mamurlukom u haljini za djeveruše. Cijelu večer sam ispijala čaše šampanjca", ispričala je Cara.

Danas 30-godišnja Cara ispričala je kako joj je sada prioritet da se može posvetiti sebi, svom zdravlju i bližnjima.