Srijeda za 10 kuna u Cinestar kinima u Splitu

Posjeti CineStar 4DX Mall of Split i Joker CineStar U SRIJEDU 4.7. i uživaj u filmskim hitovima za samo 10 kuna

Srijeda za 10 kuna u Cinestar kinima u Splitu

S početkom ljeta, godišnjeg doba kada svi žudimo za zabavom i opuštanjem, u CineStar kinima u Splitu – CineStar 4DX Mall of Split i CineStar Joker priređuju odličnu i još povoljniju srijedu za sve filmoljupce. Nakon napornog radnog dana, dođite u srijedu 4. srpnja u jedan od dva CineStar kina u gradu pod Marjanom te uživajte u najnovijim kino hitovima za svega 10 kuna.

Svi filmovi na programu uključeni su u akciju, a izdvajamo najnoviju komediju Ti loviš!, Oceanovih 8, Disneyevu animaciju Izbavitelji 2, ali i najnoviji horrorac Naslijeđeno zlo za one koji vole strah u kostima.

Svi dodaci su uključeni u cijenu od 10 kn, a samo 4DX ulaznica ima doplatu od 25 kn na osnovnu cijenu od 10 kn, pa je opet ova srijeda povoljnija i za one koji žele uživati u specijalnih 15 efekata u 4DX dvorani. Ulaznice nije moguće rezervirati zbog velike potražnje, a moguće ih je kupiti na blagajnama kina kao i online. Radno vrijeme kina je od 10 sati.

Više informacija kao i kupnja ulaznica moguća je na: https://www.blitz-cinestar.hr/srijeda-za-10-u-cinestaru-4dx-mall-of-split-i-joker-centar

Image