Ima se, može se

VIP tretman od rođenja: Slavni roditelji koji uživaju razmaziti svoju djecu

Svaka njihova želja ispunjava se i prije što uspiju biti svjesni što žele. Od dizajnerskih torbica vrijednih nekoliko tisuća eura koje nose s nepunih godinu dana, pa do Barbie lutke ukrašene dijamantima, ove su zvijezde svojim potomcima odlučile osigurati život dostojan kraljeva i kraljica

profimedia-0467631786.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Iako među slavnim roditeljima postoje i oni koji zagovaraju skromnost i umjerenost, većina zvijezda više vjeruje u skupe darove kao dokaz roditeljske ljubavi. No, čak i među darežljivim roditeljima što na djecu neumjereno troše postoje oni koji su pri odabiru stvari koje kupuju više praktični te oni koji igraju na kartu luksuza.

Od odjeće s ušivenim dijamantima, dizajnerskih torbica koje koštaju kao nekoliko prosječnih hrvatskih plaća, preko skupocjenog nakita i unikatnih igračaka, sve do luksuznih automobila pa čak i privatnih otoka - kad su u pitanju njihovi mali prinčevi i princeze zvijezdama ništa nije preskupo.

Image
Oduzeto djetinjstvo

Druga strana medalje: Dječje zvijezde koje su patile zbog slave

To što djeci ovakvi pokloni uopće ne trebaju, a možda nisu ni primjereni za njihovu dob, slavne roditelje nimalo ne zabrinjava - niti će ih zaustaviti. Dakle, evo koji su celebrity roditelji definitivno prevršili svaku mjeru i na odličnom su putu da opako razmaze svoje mališane:

Diddy

Da slavni reper ima mnogo novca i da ga rado troši nije nikakva tajna. Tako kad je njegov sin Justin navršio 16 godina poželio je, naravno, automobil. Diddy je posegnuo duboko u džep i darovao mu vozilo marke Maybach u vrijednosti od vrtoglavih 360 tisuća dolara. Ali, to nije bilo dovoljno, Justinu je tatica široke ruke priredio i ogromnu rođendansku zabavu te mu je dao džeparac u iznosu od 10 tisuća dolara 'da mu se nađe'.

Beyoncé i Jay-Z

Ako ti je mama Beyonce, a tata Jay-Z jasno da baš nećeš odrastati u skromnom domu. Kad je kći Blue Ivy slavila prvi rođendan dobila je dar koji bi se svidio mnogim djevojčice - Barbie lutku. Ali varaš se kao misliš da je ovo bila samo obična lutkica, naime Beyonce i Jay-Z dali su izraditi Barbie lutku ukrašenu dijamantima, točnije s njih 160, koja je vrijedna više od 80 tisuća dolara. Pitanje je naravno je li se Blue Ivy ikad smjela igrati s lutkicom ili samo stoji u regalu. Izvor blizak paru s tim u vezi izjavio je za The Sun:

"Željeli su da njezin prvi rođendan odredi kako će biti njezin cijeli život. Naporno rade kako bi zaradili i prvo na koga žele trošiti je njihova malena djevojčica".

Jennifer Lopez

Kad je J.Lo bila s pjevačem Marcom Anthonyjem skupa su odgajali preslatke blizance, Maxa i Emmu. Djeca su od rođenja uživala u nama smrtnicima nezamislivom luksuzu - njihove su dječje sobe bile opremljene skupim dizajnerskim namještajem i posteljinom, a za izbor nijanse zidova Beyonce je unajmila profesionalnog terapeutaza boje. Jednom ili dva put tjedno doma im je dolazio maser specijaliziran za baby tretmane. Osim toga, slavni su roditelji svojim mališanima odlučili darovati zvečke optočene dijamantima kad su dječak i djevojčica imali tek nekoliko tjedana.

Lil Wayne

Svaki američki tinejdžer za 16. rođendan najviše želi auto, a nekima se želja i ostvari, osobito naravno ako su to djeca superzvijezda. U tom slučaju sigurno je ne samo da će dobiti vozilo, nego se podrazumijeva i da bude novo novcato te ne baš jeftino. Kad je Reginae, kći slavnog repera Waynea, slavila svoj veliki 16-ti od tatice je dobila ne jedan, nego čak dva automobila - BMW X4 i Ferrari 599 GTO. Lil se očito nije mogao odlučiti između ova dva modela pa je jednostavno uzeo oba.

Cardi B i Offset

Nekako se podrazumijeva da djeca slavnog reperskog para uživaju u glamuroznom djetinjstvu. Tako je na primjer njihova kćerkica Kulture od prvog dana svog života dobivala izuzetno skupocjene darove - kao što zlatom ukrašena kolijevka s krunom. Za prvi rođendan djevojčicu su darovali dijamantnom ogrlicom vrijednom 100 tisuća dolara, a godinu nakon toga dobila je svoju vlastitu Birkin torbicu. Povodom proslave trećeg rođendana malenoj su Kulture rastrošni roditelji organizirali ekstavagantnu zabavu dostojnu prave pravcate princeze s Disney kočijom i raskošnom balskom haljinom.

Kylie Jenner & Travis Scott

Da je četverogodišnja Stormi od trenutka rođenja okružena luksuzom svima nam je poznato jer slavni roditelji nikad nisu skrivali skupocjene darove kojima su nastojali razmaziti svoju djevojčicu. Jedan od najvrijednijih poklona koji je malena Stormi dobila od Kylie i Travisa bila je dizajnerska crna fotelja za njezinu sobu za koju su 'iskeširali' ni manje ni više nego 25 tisuća dolara. Ovaj komad namještaja umjetničko je djelo američkog grafiti majstora KAWS-a i brazilskih dizajnera Fernanda i Humberta Campana. Pretpostavljamo da malenoj Stormi nije dopušteno koristiti fotelju kao trampolin.

Tyrese Gibson

Slavni glumac i pjevač 'težak je' nevjerojatnih 15 milijuna dolara - naime, toliko se procjenjuje da je njegova neto vrijednost u 2022. godini. A od svih nepromišljenih slavnih i bogatih roditelja čini se da je Gibson na prvom mjestu kad su suludo skupi darovi u pitanju. Svojoj je tada osmogodišnjoj kćeri Shayli, naime, poklonio privatni otok. Ne zna se koja je točno lokacija ovog otoka, ali je poznato da se zove 'Love Island'. U svakom slučaju, teško da itko može nadmašiti ovakav rođendanski dar.