I to je moguće!

Bez drame i skandala: 7 poznatih parova koji su ostali prijatelji nakon razvoda

Neki od ovih parova razveli su se u vrlo kratkom roku, a mnogi su i nakon razvoda ostali u jako dobrim prijateljskim odnosima te dokazali da su sporazumni razvodi mogući i u svijetu slavnih

profimedia-0322769500.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ljubavne afere, skandali i razvodi uobičajeni su dio života slavnih. Dugoročni brakovi u Hollywoodu su prava rijetkost, a i ove smo godine svjedočili brojnim razvodima slavnih parova.

Image
Kad nema ljubavi

Kad ljubav nestane: Holivudski razvodi iz pakla

Svi ti razvodi medijski su popraćeni i u velikoj većini slučajeva dramatični ili čak i skandalozni (sjetimo se samo Johnnyja i Amber). Unatoč tome, ima i onih celebova koji su svojim primjerom pokazali da su sporazumni razvodi ipak mogući, čak i u svijetu slavnih.

Sporazumni razvod mogli bismo definirati kao civilni razvod koji završava mirno i bez dramatičnih ispada u sudnici. U takvim slučajevima supružnici se zajednički dogovaraju o skrbništvu nad djecom, podjeli imovine i drugim stvarima, a u konačnici su obje strane zadovoljne ishodom.

Neki od ovih parova razveli su se u vrlo kratkom roku, a mnogi su i nakon razvoda ostali u dobrim prijateljskim odnosima. Od Demi Moore i Brucea Willisa do Gwyneth Paltrow i Chrisa Martina, ovi slavni parovi pokazuju da se moguće razići u zaista prijateljskom tonu, čak i kad su u pitanju celebovi.  

POGLEDAJ VIDEO: Koliko se često botoks može primjenjivati?

Demi Moore i Bruce Willis

Prvo mjesto na ovoj listi svakako pripada slavnim glumcima, Demi Moore i Bruceu Willisu koji su tijekom 90-ih bili jedan od najpopularnijih holivudskih parova, a razveli su se 2000. godine. Čak i danas, 20-ak godina kasnije, Demi i Bruce su ostali jako dobri prijatelji te sve važne obiteljske trenutke provode zajedno.

Gwyneth Paltrow i Chris Martin

Gwyneth Paltrow i Chris Martin u 2000-ima su bili vrlo popularan par, no onda su odlučili krenuti svatko na svoju stranu. Nakon 14 godina zajedničkog života, slavna je glumica potpisala zahtjev za razvod 2015. godine, a cijeli je proces ubrzo finaliziran. Sve do danas, Chris i Gwyneth su ostali jako bliski, provode čak i godišnje odmore skupa, zajedno s dvoje djece koje su dobili u braku.

Jennifer Aniston i Justin Theroux

Unatoč tome što su se Jennifer Aniston i Justin Theroux razveli 2018., do danas su ostali najbolji prijatelji. Njihova brakorazvodna parnica završila je vrlo brzo, a u jednom je intervjuu slavni glumac dao naslutiti da su se razveli u vrlo dobrim odnosima te da su odlučili zadržati svoje prijateljstvo.

Miranda Kerr i Orlando Bloom

Lijepa manekenka i slavni glumac razveli su se još 2013. godine, ali su nastavili zajedno odgajati sina. Iako nikad nisu otkrili koji su razlozi njihova razilaska, brakorazvodna parnica završila je za manje od dva mjeseca. Ostali su dobri prijatelji.

Image
Foto: Profimedia.hr

Channing Tatum i Jenna Dewan

Još jedan slavni par koji se razišao u prijateljskom ozračju su i Channing Tatum i Jenna Dewan. Razveli su se sporazumno 2018. godine, a sve do danas par je ostao u dobrim odnosima.

Courteney Cox i David Arquette

Unatoč tome što su bili jedan od top parova s holivudske A-liste 1990-ih i 2000-ih, Courteney Cox i David Arquette podnijeli su zahtjev za razvod istog dana, 8. lipnja 2012. godine. Šest mjeseci kasnije, oboje su rekli da se i dalje vole, piše People.

Ben Affleck i Jennifer Garner

Glumački par u braku je bio od 2005. do 2018. godine, a i nakon razvoda su ostali u jako dobrim odnosima te zajednički odgajaju svoje troje djece. U prilog njihovom sjajnom odnosu idu i fotografije koje su paparazzi nedavno snimili, a na kojima su Ben i Jennifer uhvaćeni u prijateljskom zagrljaju. Navodno su se razveli zbog Benovih afera i problema s alkoholom, no brakorazvodni postupak bio je brz te su dogovorno podijelili imovinu.

Image
Foto: Profimedia.hr