Bolje ikad, nego nikad

Nije bila ljubav na prvi pogled: 6 slavnih parova koji se nisu zaljubili 'na prvu'

Ljubav je slijepa, ali u ovom slučaju u doslovnom smislu. Otkrivamo ti slavne parove kojima je trebalo dugo da shvate da se vole

profimedia-0673492149.jpg
Foto: Profimedia

Nekada ljubav plane na prvu, odnosno zaljubljenost stvori čaroliju između dvoje ljudi pa ih ponese do bračne luke, a nekada ljubavi treba puno više vremena da se prepozna u drugom biću.

Image
Dobra procjena

Ljubavna priča ovih slavnih parova započela je na spoju na slijepo

Takva ljubav ponekad čak izgleda kao da to i nije pa se dvoje ne može podnijeti - poput glumice Kate Blanchet i njezina supruga Andrewa koji su se poznavali skoro pa cijelo jedno punoljetstvo, prije, no što su završili zajedno. I da, jedno su drugome jako išli na živce.

U nastavku ti otkrivamo parove kod kojih je ljubav u početku bila upravo takva - nezgrapna i neprepoznatljiva čak toliko da ima i onih koji se ne sjećaju prvog susreta pa su se upoznavali dvaput.

POGLEDAJ VIDEO: Joga za opuštanje

Ryan Reynolds i Blake Lively

Glumica Blake Lively i njezin suprug i kolega Ryan Reynolds susreli su se prvi put 2011. na snimanju filma 'Green Lantern'. Postali su prijatelji i čak su otišli na dvostruki spoj - Renolds s drugom djevojkom, a Lively s drugim tipom. "To je bio najnezgodniji spoj za osobe s kojima smo izašli jer smo nas dvoje bili poput vatrometa", otkrio je Reynolds za US Magazine, no ni tada se nisu "spetljali". Tek godinu dana nakon snimanja filma, postali su par. "Mislim da je najbolje za vezu, započeti je kao prijatelji", kaže Ryan. Njih su dvoje u sretnom braku već deset godina, imaju troje djece i četvrto na putu.

Cate Blanchett i Andrew Upton

Ljubav Cate Blanchett i Andrewa Uptona izdržala je test vremena. Zajedno su već 25 godina i imaju četvero djece. Međutim, prije nego što su počeli hodati, nisu se voljeli 17 godina. Poznavali su se, ali se nikad nisu slagali.

"Uglavnom je to bilo neprijateljstvo… On je mislio da sam umišljena i nedostupna, a ja sam mislila da je on arogantan. Jednostavno nismo kliknuli i izlazili smo s drugim ljudima, s kojima smo još uvijek prijatelji", otkrila je glumica. "Sve do jedne večeri kada smo igrali poker. Pričao mi je je da ga privlači jedna moja prijateljica i odjednom me poljubio. Tri tjedna kasnije zaprosio me i ja sam se udala za njega", dodala je Blanchet.

shimmer fallback

Ben McKenzie i Morena Baccarin

Ben McKenzie upoznao je svoju sada ženu, Morenu Baccarin, na snimanju TV serije The O.C., kada je ona gostovala u tri epizode. Međutim, kad su opet zajedno glumili u Gothamu, ponovno joj se predstavio. Podsjetila ga je tada da su se već upoznali, a on je rekao kako se u tom trenutku osjećao kao idiot jer tko se ne bi sjećao susreta s njom? Danas par ima dvoje djece - kćer koju su dobili prije, nego što su se vjenčali 2017., te sina koji je rođen 2021. godine.

shimmer fallback

Lili Reinhart i Cole Sprouse

Glumci Lili Reinhart i Cole Sprouse upoznali su se 2016. kada su surađivali na snimanju pilot epizode Riverdalea. Sprouseov prvi dojam o Reinhartovoj bio je da jako rezervirana i nezainteresirana jer je bila sramežljiva i suzdržana. Lili je, pak, živcirao njegov glas. Bio joj je preglasan i iritantan. No, otprilike godinu dana kasnije počeli su izlaziti te se 2018. vjenčali. Nažalost, njihova ljubav nije dugo potrajala. Razišli su se 2020. godine.

Mila Kunis i Ashton Kutcher

Kad su se Mila Kunis i Ashton Kutcher upoznali snimajući sitcom "Lude sedamdesete", ona je imala 14, a on 19 godina. Kunis je Ashtona smatrala vrlo zgodnim, no njega je to živciralo jer ju je, zbog razlike u godinama, doživljavao mlađom sestrom. “Napisao sam joj zadaću iz kemije. Imala je 14 godina. Bila mi je poput mlađe sestre”, otkrio je jednom prilikom Kutcher. Ipak, prvi poljubac pao je u seriji, zbog scenarija, no na onaj pravi morali su pričekati još 14 godina. Danas su u sretnom braku i imaju dvoje djece.

shimmer fallback

Chrissy Teigen i John Legend

Kad je par počeo izlaziti, John Legend nije se odmah zaljubio u Chrissy Teigen. Bio je oprezan i želio je igrati na sigurno. Trebalo mu je nekoliko godina prije, nego što je mogao vidjeti da su zauvijek zajedno. “Nisam mislio od prvog dana da je ona žena kojom ću se oženiti. Ja sam tip osobe kod koje se ljubav polako razvija i raste", izjavio je Legend.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.