Put do uspjeha

Sada su bogati i slavni, a na početku karijere radili su za druge zvijezde

Svaki početak je težak, a ove poznate zvijezde svoju karijeru započele su radeći kao asistenti, pripravnici ili dadilje za druge slavne osobe

profimedia-0019141102.jpeg
Foto: Profimedia.hr
Play logo

Životi bogatih i slavnih oduvijek nas intrigiraju, no zanimljivo je da nisu svi bili zvijezde od rođenja. Brojne su slavne osobe imale teško djetinjstvo ili su odrastali u siromaštvu, a neki su morali proći trnovit put da bi dosegli zvjezdani status koji imaju danas.

Play logo
Image
Ljubavna iskušenja

Zavedi me, razvedi me: Slavni parovi koji su se vjenčali dvaput s istom osobom

Brojne slavne osobe svoju karijeru u svijetu showbusinessa započele su radeći sitne poslove za druge zvijezde. Tako je, primjerice, danas jedna od najpopularnijih reality zvijezda Kim Kardashian svoju karijeru započela kao asistentica Paris Hilton.

shimmer fallback

Svaki početak je težak, a životi i karijere slavnih osoba često su gotovo jednako komplicirani kao i holivudske romanse. U nastavku doznaj kojih je to sedam, danas bogatih i slavnih, zvijezda svoju karijeru započelo radeći kao asistenti, pripravnici ili dadilje za druge slavne osobe.

Prije nego što je Kanye West postao poznati glazbenik, radio je za Jay-Zija kao producent

Na početu 2000-ih godina, Kanye West se preselio iz Chicaga u New York kako bi radio kao producent za poznatog glazbenika Jay-Zija. Sudjelovao je u produkciji brojnih pjesama slavnog repera, a kasnije je radio i za Aliciu Keys i Beyoncé. Tek je nakon toga objavio i vlastitu glazbu, a potom se proslavio i više puta osvojio prestižnu glazbenu nagradu Grammy.

Play logo

Na početku karijere Jennifer Garner čuvala je dijete slavnom komičaru

Poznata američka glumica i bivša supruga Bena Afflecka, Jennifer Garner, na početku svoje glumačke karijere novac je zarađivala radeći kao dadilja. Čuvala je i dijete slavnog američkog komičara Stephena Colberta. Tek se kasnije preselila u Los Angeles gdje je napokon dobila svoju ključnu ulogu koja ju je proslavila, u seriji 'Alias'.

Play logo

Kim Kardashian je radila kao asistentica Paris Hilton

Prije nego je Kim Kardashian postala mega-popularna reality zvijezda, svoju je karijeru u svijetu slavnih započela kao asistentica modne kreatorice i manekenke Paris Hilton. Iako su bile prijateljice iz djetinjstva, Hilton je zaposlila Kardashian kao svoju modnu asistenticu u organizaciji garderobe. Nakon toga je Kim započela surađivati i s drugim slavnim damama, poput Serene Williams, Cindy Crawford i Nicole Richie. Lindsay Lohan ju je čak nazivala svojom osobnom stilisticom. Danas je Kardashian izuzetno uspješna poslovna žena i zvijezda društvenih mreža, a ujedno je i vlasnica nekoliko beauty i modnih kompanija.

Prije nego je postala uspješna glumica, Allison Williams je radila za Tinu Fey

Glumicu Allison Williams javnost poznaje kao Marnie iz popularne serije 'Girls'. No ova je danas uspješna glumica karijeru u Hollywoodu započela kao asistentica slavne komičarke Tine Fey. Bila je njezina asistentica kada je snimala snimala filmove '30 Rock' i 'Baby Mama'. Kasnije je otkrila kako joj je to iskustvo bilo izuzetno poučno i omogućilo joj da i sama postane uspješna glumica.

Play logo

Mindy Kalling na početku karijere je radila kao pripravnica u poznatom showu Conana O'Briena

Poznata glumica Mindy Kalling tijekom studiranja je stažirala u showu američkog komičara Conana O'Briena. 2012. godine vratila se u show, ali kao gost i priznala je kako se tijekom stažiranja odlično zabavljala. Otkrila je i kako je vjerojatno bila najgora pripravnica ikad jer je samo neprestano hodala za Conanom po uredu. Kalling je danas uspješna producentica i glumica.

Play logo

Jenna Dewan je radila kao pomoćna plesačica za Justina Timberlakea

Prije nego što je i sama postala slavna i stekla svoj zvjezdani status glumeći u filmu 'Step Up', glumica Jenna Dewan karijeru je započela kao plesačica. Surađivala je i s poznatim pop glazbenikom Justinom TImberlakeom s kojim je bila u jako dobrim odnosim, a otkrila je i kako su izašli na dejt nekoliko puta.

Eric Stonestreet radio je kao tjelohranitelj za Gartha Brooksa

Glumac Eric Stonestreet postao je poznat glumeći Cama u hit seriji 'Moderna obitelj', no njegova karijera u svijetu zabavne industrije započela je već prije. Naime, glumac je jednom prilikom u objavi na Instagramu otkrio kako je davne 1995. godine radio kao tjelesni čuvar za country pjevača Gartha Brooksa.

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.