Primjećuješ li sličnost?

Slika i prilika: Slavna djeca koja neizmjerno nalikuju na svoje očeve

Nije novost da djeca sliče svojim roditeljima, no ova slavna djeca su preslika svojih slavnih očeva - uvjeri se i sama u nastavku

celebrity-tate.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Djeca koja izgledaju kao njihovi biološki roditelji nisu ništa novo. Ali djeca koja toliko nalikuju svojim slavnim roditeljima da bi mogli proći kao blizanci - to je nešto drugo. To je čest slučaj s majkama i kćerima, a prvi primjer za to su Reese Witherspoon i njezina kćer Ava koja je preslika svoje mame, kao i Cindy Crawford i njezina kćer Kaia Gerber koje izgledaju poput blizanki.

Image
Tri generacije slavnih dama

Jabuka ne pada daleko od stabla: Ove slavne bake, mame i unuke dijele nevjerojatnu sličnost

Ali nisu samo slavne mame te koje imaju kćeri koje im toliko sliče - puno je slavne djece koja su slika i prilika svojih slavnih očeva. Tu su Tom Hanks i Colin Hanks koji izgledaju gotovo identično, baš kao i Kurt Russell i Wyatt Russell, a neki slavni očevi imaju i kćeri koje im nevjerojatno sliče, poput Jay Z-ija i Blue Ivy Carter. U nastavku smo izdvojile njih deset - primjećuješ li sličnost?

Kanye West i North West

Kanye West i najstarije od njegovo četvero djece koje je dobio s Kim Kardashian, kći North West, nevjerojatno si sliče. Od njihovog osmijeha do njihovih očiju, čini se da su iz dana u dan, kako ona stari, sve sličniji.

Eugene Levy i Dan Levy

Ako zanemarimo činjenicu da nose slične naočale i da si zbog toga jako sliče, tata i sin, glumci Eugene Levy i Dan Levy dijele nevjerojatnu sličnost. Zbog sličnih crta lica i gustih obrvi izgledaju poput blizanaca.

Clint Eastwood i Scott Eastwood

Scott (desno) već neko vrijeme ide stopama svog oca Clinta Eastwooda, stvarajući za sebe impresivan glumački životopis, a iako se možda na prvu ne primijeti, ako vidimo slike Clinta Eastwooda iz mladosti, vidjet ćemo da je Scott preslika svog tate.

Image
Foto: www.profimedia.hr

David Beckham i Brooklyn Beckham

Fotograf, nogometaš, glazbenik, model… sve to je Brooklyn Beckham, koji izgledom neodoljivo podsjeća na svog poznatog tatu. No, nije jedini - i njegova braća Romeo i Cruz također nevjerojatno sliče svom ocu.

Kurt Russell i Wyatt Russell

Dok kći Goldie Hawn, Kate Hudson, izgleda poput kopije svoje mame, Goldien sin Wyatt izgleda točno poput svog oca Kurta Russella - od kose do prodorno plavih očiju.

Steven Tyler i Chelsea Tyler

Kći frontmena Aerosmitha Stevena Tylera, Chelsea, najviše sliči svom legendarnom ocu, iako i starija sestra Liv Tyler također dijeli neke sličnosti sa svojim ocem.

Ice Cube i O’Shea Jackson

Svi su 2015. bili oduševljeni kad je sin Ice Cubea, O'Shea Jackson, glumio u svog oca filmu "Straight Outta Compton" - jer ne samo da očito izgleda baš poput njega, već ima i glumačke sposobnosti baš kao i njegov tata.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Jay-Z i Blue Ivy Carter

Kći Beyoncé i Jay-Z-ija, Blue Ivy Carter izgleda kao preslika svog slavnog oca. Poznati pjevački par ima još dvoje djece - Rumi i Sira - i oboje nevjerojatno sliče svojim slavnim roditeljima.

John Legend i Luna Stephens

Djevojčica Johna Legenda Luna Simone sada već ima šest godina - i već izgleda baš poput svog oca, kao i njezin mlađi brat Miles, kojemu su četiri godine.

Tom Hanks i Colin Hanks

Sin Toma Hanksa, osim što slijedi očeve stope i također se bavi glumom, nevjerojatno mu sliči. Colin Hanks ima 44 godine i poznati je glumac, a osim s ocem, sličnosti dijeli i sa svojom majkom, pokojnom glumicom Samanthom Lewes.

Image
Foto: www.profimedia.hr