RTL Music najavaljuje veliki koncert Daleke obale u Splitu

Daleka obala najavljuje dva velika koncerta – 24. travnja Zagreb Dom Sportova i 30. travnja 2022. u Splitu na Gripama.

daleka1.jpg

U sinergiji s novim pjevačem, poznatim hrvatskim saksofonistom Jakšom Jordesom koji se savršeno uklopio u prepoznatljivu glazbenu sliku Daleke obale, bend je posljednjih mjeseci nizao radijske hitove. Od tebe ćaU reggaeu je spasCvijet i Rođendan, Božić i Nova godina neke su od novih pjesama, a uskoro će izaći i najnoviji singl. Pjesmu Kao sad premijerno će na svim streaming servisima predstaviti već u petak, 4. ožujka 2022. godine.

Ovaj puta bend je krenuo dalje bez legendarnog frontmena Marijana Bana, ali uz njegov blagoslov. A vijest o novim aktivnostima Daleke obale odjeknula je među mnogobrojnim obožavateljima, starim i novim. S najavljenim velikim koncertnim nastupima za početak 2022. godine njihova publika će konačno doći na svoje. Koncertu na splitskim Gripama prije svega veseli se bend koji će nakon toliko godina zasvirati i zapjevati u svom gradu, a obožavateljima najavljuju večer za pamćenje.

Ponovno će iz sveg glasa uživo zapjevati hitove koji su obilježili generacije, kao i osjetiti puni potencijal novih objavljenih uspješnica u neponovljivoj izvedbi Zorana Ukića na bubnjevima, Borisa Hrepića Hrepe na basu, Jadrana Vuškovića na gitari, uz karizmatični vokal i frontmensku energiju Jakše Jordesa.

shimmer fallback

Poletne i pamtljive stihove pjesme Kao sad taman ćemo imati priliku upamtiti kako bismo ih uglas pjevali s Dalekom obalom na njihovom velikom koncertu u Domu Sportova 23. travnja i na splitskim Gripama 30. travnja.  Kapacitet za koncerte su limitirani pa požurite po svoju ulaznicu. Više o bendu Daleka obala doznajte na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Program je sufinanciran putem natječaja “Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH I Hrvatske glazbene unije. Najavljeni koncert limitiranog je kapaciteta, sukladno mjerama i preporukama HZJZ i stožera Civilne zaštite RH, a ulaznice za ovaj događaj u pretprodaji su putem sustava Eventim i to po cijeni od 100,00 kn, dok će cijena ulaznica na dan koncerta iznositi 130,00 kn.

Više informacija na:

EVENTIM

FB PAGE DALEKA OBALA

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.