Od Jennifer Lopez do Ariane Grande

Nemaju tako bujnu kosu kao što se čini: Ove slavne dame obožavaju ekstenzije

Poznate dame na crvenom tepihu uvijek su elegantne i dotjerane, a posebnu pažnju privlače i njihove frizure. No, mnoge od njih u stvarnom životu nemaju tako gustu i dugu kosu kao što se čini

rita.jpg
Foto: Profimedia.hr

Slavne osobe spremne su učiniti sve da bi izgledate besprijekorno. Podvrgavaju se različitim tretmanima i operacijama, a ujedno i iza sebe imaju cijelu 'vojsku' stilista i frizera koji im pomažu kada se spremaju za neki javni event ili pojavljivanje na crvenom tepihu.

Image
Nitko nije savršen

Zaboravile na pedikuru: Slavne dame koje su crvenim tepihom prošetale s neuređenim stopalima

Tako su poznate dame na crvenom tepihu uvijek elegantne i dotjerane, a posebnu pažnju privlače i njihove frizure. Iako nam se možda čini da one imaju savršenu, bujnu i gustu kosu, to nije uvijek slučaj. Naime, nije tajna da zvijezde obožavaju nositi ekstenzije ili čak i perike kako bi im kosa djelovala savršeno.

Primjerice, latino diva Jennifer Lopez uvijek blista na javnim događanjima s kosom koja seže gotovo do struka, no u svakodnevnom životu nosi jednostavnu, kraću frizuru. Osim za dužinu, neke slavne dame ekstenzije koriste i kako bi im kosa izgledala bujnije.

Stoga, ako si mislila da su ove žene prave sretnice jer su se rodile s gustom i bujnom kosom, prevarila si se. Dovoljno je samo baciti pogled na fotografije poznatih zvijezda kada ih paparazzi ulove tijekom ležernih izlazaka, kada nemaju dotjeranu frizuru i usporediti ih s onima s crvenog tepiha.

Od Ariane Grande pa do Rite Ore, u nastavku doznaj koje sve slavne dame obožavaju ekstenzije i perike te kako izgledaju kada ih nose, a kako bez njih.

POGLEDAJ VIDEO: Evo kako tretmani s hijaluronskom kiselinom pomlađuju kožu

Jennifer Lopez

U svakodnevnom životu Jennifer Lopez uglavnom nosi jednostavnu, zalizanu frizuru koja je najčešće svezana u rep. Međutim, kada je vidimo na crvenom tepihu, latino diva uvijek izgleda besprijekorno, a često je njezina kosa bujna i gusta ili pak svezana u rep, ali puno duža nego inače.

shimmer fallback

Britney Spears

Ekstenzije nisu strane ni nekadašnjoj pop princezi, a osim za dužinu, nosila ih je i kako bi svojoj kosi podarila veći volumen.

shimmer fallback

Paris Hilton

Slavna bogatašica Paris Hilton još je jedna u nizu slavnih dama koje ekstenzije koriste kako bi im kosa bila dulja i izgledala bujnije.

shimmer fallback

Kim Kardashian

Ekstenzije i perike savršen su izbor za sve one žene koje ne mogu odlučiti žele li kratku ili pak dugu kosu. Tako i reality zvijezda Kim Kardashian jedan dan nosi praktičnu bob frizuru, a idući dan njezina kosa već seže do bokova.

shimmer fallback

Rita Ora

Slavna pjevačica sklona je mijenjati svoj imidž, a ekstenzije za kosu koristi vrlo često. Osim boje kose, mijenja se i dužina njezine kose pa je nekad viđamo s kratkom, a nekad s dugom kosom.

Image
Foto: Profimedia.hr

Ariana Grande

Kada se tek pojavila na glazbenoj sceni, popularna pjevačica nosila je jednostavnu ravnu frizuru koja je sezala do ramena. Danas je Ariana prepoznatljiva po dugoj i gustoj kosi svezanoj u konjski rep.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.