Slavni očevi

Najbrižniji tate Hollywooda: Ovi slavni frajeri podižu ljestvicu za sve očeve

Osim svoje karijere, ovi slavni frajeri imaju jedan još važniji posao - posao tate. No, njima i taj posao odlično leži i prava su inspiracija

tate.hollywooda.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Baš kao i slavne mame, Hollywood je prepun slavnih očeva koji se nikada ne libe pokazati koliko obožavaju svoju djecu. Iako su ovi slavni frajeri općenito poznatiji po svojim doprinosima televiziji, filmu, glazbi i sportu, njihov život obilježava još jedna, možda i najvažnija uloga - a to je uloga oca.

Image
Primjećuješ li sličnost?

Slika i prilika: Slavna djeca koja neizmjerno nalikuju na svoje očeve

Ovi slavni očevi pravi su primjer toga kako dobar otac zaista treba izgledati i kako treba tretirati svoju djecu. Od Dwaynea Johnsona, čije avanture s njegovim kćerima često možemo vidjeti na društvenim mrežama. pa sve do glumaca Willa Smitha i pjevača Johna Legenda, ovi slavni očevi podižu ljestvicu za sve očeve na svijetu.

Dwayne Johnson

Ovaj umirovljeni profesionalni hrvač i glumac možda na prvu izgleda opasno, ali je prava dušica i njegove ga kćeri Simone, Jasmine Lia i Tiana obožavaju. Na njegovom Instagramu često možemo vidjeti kako provodi svoje slobodno vrijeme sa svojim kćerima, kako češlja svoje kćerkice, oblači ih i slično. A njegova starija kći krenula je njegovim stopama ulaskom u svijet hrvanja, a on joj je velika podrška.

Jason Momoa

Srcolomac iz 'Aquamana' i 'Igre prijestolja' je tata Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoe i Lole Iolani Momoe. Unatoč tome što je zauzet glumačkim angažmanima, Momoa kaže da često provodi vrijeme sa svojom djecom, vodeći ih na skejtanje, penjanje po zidovima, bacanje tomahawka i pucanje lukom i strijelom. Također za sebe kaže da se stalno trudi biti što bolji otac.

Ricky Martin

Kralj latino popa, Ricky Martin, sa svojim suprugom Jwanom Yosefom ima četvero djece: kćer i trojicu sinova. Otkrio je da mu je sin jednom prilikom, kada ga je pitao dolazi li iz trbuha, rekao da mu je u srcu i da je još uvijek tamo. Djeca su mu omiljeni kritičari, a očinstvo mu je na prvom mjestu.

John Legend

Američki pjevač otac je kćerkicama Luni i Esti te sinu Milesu, a ovaj glazbenik ne samo da neprestano dijeli fotografije na kojima se vidi kako provodi vrijeme i igra se sa svojom djecom, nego se ne libi voditi ih i na posao.

Jared Padalecki

Glumac Jared Padalecki i njegova supruga imaju troje djece - Thomasa, Austina i kćer Odette. Budući da je proteklih godina bio zauzet snimanjem serije 'Lovci na natprirodno' i započeo je sa snimanjem nove serije 2021., Padalecki još uvijek nalazi vremena za svoju djecu, čak i ako to znači da mora obavljati više zadataka istovremeno.

Matthew Mcconaughey

Hvaljeni glumac Matthew McConaughey poznato je lice na velikom platnu i obožavani otac troje djece - Levija, Vide i Livingstona, a i njega možemo vidjeti na društvenim mrežama kako provodi vrijeme sa svojom djecom, a nerijetko ih povede i na crveni tepih.

Will Smith

I glumac Will Smith brižan je otac troje djece, Treya, Jadena i Willowa, a sve troje već ima svoju vojsku obožavatelja i svog slavnog oca prati u stopu. Glumac u potpunosti podržava izbore svoje djece, a i njega možemo vidjeti kako često objavljuje fotke s njima.

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth, karizmatični i talentirani glumac poznat po ulozi Marvelovog 'Thora' također vodi ispunjen život i brižan je otac svoje troje djece. Njegove društvene mreže govore nam da se i on nerijetko voli upuštati u zabavne avanture s njima i svojom suprugom, a sve ih zabilježi i podijeli sa svojim pratiteljima.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.