Omiljena Bahra stiže u novi reality show "Pet frajera tjedno"

'Netko se, malo za promjenu, bori za moje srce... Nije to uopće loše', rekla je Bahra

Pet frajera tjedno - Bahra.jpg

Zvijezda RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu' svoju će ljubavnu sreću ponovno tražiti pred kamerama, ovaj put u novom reality showu 'Pet frajera tjedno', koji je od 13.12. dostupan na RTL-ovoj platformi PLAY, u paketu Premium.

Dating reality show izvornog naziva 'Five Guys a Week' u samo godinu dana od svog premijernog prikazivanja na britanskom kanalu Channel 4 zaradio je vojsku obožavatelja i za ekrane prikovao tisuće gledatelja koji s nestrpljenjem čekaju nove zaplete i ljubavne iskrice.

Premisa showa vrlo je jednostavna – slobodna djevojka i pet nepoznatih muškaraca žive skupa tjedan dana. Kroz brojne situacije, romantične spojeve i razgovore sve bolje upoznaje svoje udvarače, a kako tjedan prolazi, eliminira ih jednog po jednog, sve dok ne pronađe osobu s kojom bi mogla doživjeti pravu ljubav.

shimmer fallback

No ono što se događa unutar četiri zida kuće često je sve samo ne idilično – neočekivane situacije, tenzije, intrige i nadmetanja muškaraca koji se hrabro bore jedan protiv drugoga i učinit će sve kako bi baš oni osvojili njezino srce, glavni su razlozi zbog kojih je ovaj show toliko neodoljiv i privlačan.

Jedna od kandidatkinja hrvatske inačice showa pod nazivom 'Pet frajera tjedno', koji je od sljedećeg ponedjeljka dostupan na RTL-ovoj platformi PLAY, je i Bahra Zahirović. Omiljena Bahra se čak tri puta borila za srce farmera u emisiji 'Ljubav je na selu', a ovaj će se put naći u prilično drugačijoj situaciji – ona je ta koja bira!

„Ponovno sam se našla u novom showu. Veoma se ponosno i ispunjeno osjećam da se netko, malo za promjenu, bori za moje srce, da vidim kako je biti u jednoj takvoj ulozi. Nije to uopće loše!“ kaže Bahra koja se na snimanjima već snalazi kao riba u vodi, „Ništa me nije iznenadilo pred kamerama, već mi to ide uhodano, imam to u malom prstu“.

Od muškaraca koje je ugostila u showu očekivala je puno, ponajprije da su džentlmeni, lijepog izgleda i dobrih namjera, pozitivni, privlačni i da se istinski trude osvojiti je, a na suživot s ''frajerima'', kaže, brzo se privikla.

„Kad sam vidjela u kojoj sam se situaciji našla, jednostavno mi je to bilo malo čudno i neobično, ali opet sam trebala i to vidjeti i doživjeti – živjeti u kući s tolikim muškarcima. Nisam se nikad našla u toj situaciji! Odlučila sam da ću biti stvarno iskrena i otvorena, da me što bolje i više upoznaju, da vide koji su moji karakteri. Kako će se oni postaviti prema meni, tako ću ja prema njima! Ali gledala sam da budem što kulturnija, finija, pristupačnija kao jedna žena koja očekuje takve muškarce oko sebe“, otkriva svoje taktike u showu.

Bahra će s muškarcima provesti čitav tjedan koji će obilježiti iskreni razgovori, romantični izlasci, piknici u prirodi i doručci u krevetu, ali i neke trzavice i teške odluke, a kad je riječ o ljubavnim iskricama nakon samo nekoliko dana poznanstva, ističe, sve su karte otvorene:

„Pa zašto ne, sve ovisi kako netko 'klikne' s nekim i kako se nađu u toj suštini dvije osobe“.

A hoće li je netko od njih uistinu uspjeti osvojiti, tko odlazi slomljena srca, a tko ostaje i je li Bahra konačno pronašla svoju srodnu dušu, doznat ćemo već od 13.12. u novom reality showu 'Pet frajera tjedno' - od ponedjeljka do petka gledatelje svaki dan očekuje nova epizoda, ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.