Kraljevske vjenčanice

Od Meghan do Diane: Šest najskupljih kraljevskih vjenčanica

Haljine koje nose kraljevske mladenke uvijek su posebne, a obično ih dizajniraju istaknute ličnosti iz modne industrije, stoga nerijetko koštaju pravo bogatstvo

kraljevskevjencanice.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Priprema svakog vjenčanja zahtijeva puno novaca i posla, a posebno ako je riječ o kraljevskom vjenčanju. A kada je riječ o kraljevskom vjenčanju, na vjenčanice koje nose kraljevske mladenke obraća se jako puno pažnje , a i svaka haljina govori ponešto o mladenki koja ju nosi.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Koja kraljevska vjenčanica je najljepša? Princeza Beatrice odabrala je vintage haljinu s posebnom pričom

Ove su haljine često složene, suptilnih, a ponekad i potpuno skrivenih detalja, posebnih za mladenku i mladoženju, obično ih kreiraju istaknuti dizajneri iz modne industrije, a nerijetko koštaju pravo bogatstvo.

No, koliko zapravo koštaju ova modna remek-djela? Britanski list The Sun napravio je popis od šest najskupljih kraljevskih vjenčanica u modernoj povijesti. Popis uključuje neke poznate dame koje i očekujemo, poput princeze Diane, Kate Middleton i Meghan Markle, ali uključuje i haljinu ili dvije koje bi te mogle iznenaditi. Ovo je šest najskupljih kraljevskih vjenčanica, počevši od one s najmanjom cijenom, do one s najvišom.

1/7

Možda će te zanimati

Image
ŽENSKO ZDRAVLJE

Najčešći zdravstveni problemi s kojima se suočavaju žene u 40-ima

Image
ZIMSKA BEAUTY RUTINA

Njega stopala važna je i u zimskim mjesecima – ovo su kreme za njegu koje volimo