Napeto vaganje

O Peri ovisi hoće li svi kandidati nastaviti svoju borbu u 'Životu na vagi'!

U današnjoj epizodi 'Života na vagi' doznat će se koliko su kilograma skinuli kandidati sedme sezone u prvom ciklusu te je li to bilo dovoljno da svi ostanu u showu. A pred njima je i biranje kapetana timova te novi veliki izazov.

Pero.JPG

Nastavlja se napeto vaganje kada će kandidati doznati jesu li u tjedan dana uspjeli skinuti 2,9% tjelesne mase i hoće li netko napustiti show.

Image

Pero je posljednji kandidat iz plavog tima koji danas ide na vaganje, a većina smatra kako upravo on ne daje sve od sebe kad je riječ o prehrani i treninzima. „Poznajem svoje tijelo u tim naporima i znam kad je maksimum, kad je kraj…“, kaže bivši sportaš dok ostali kandidati nisu previše impresionirani njegovom 'taktikom'. No svi se slažu u jednome - moraju jače zapeti ako misle ostati u showu premda su neki od njih jako potišteni zbog loših rezultata na vaganju i teško im je pronaći motivaciju za dalje.

Image

Hoće li ovaj put svi kandidati sudjelovati u izazovu i tko će dati sve od sebe - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Života na vagi', a sve epizode dostupne su na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

POGLEDAJ I OVO: