Image
Foto: www.profimedia.hr
Jack Nicholson
Foto: www.profimedia.hr

Jack Nicholson

Ništa nije onako kako se čini, a to je otkrio i poznati glumac Jack Nicholson. On je čak 37 godina vjerovao da mu je njegova prava majka June zapravo sestra, a da mu je njegova baka Ethel May majka. Naime, kada je June rodila Jacka, imala je samo 19 godina i nije bila u braku, pa se pretvarala da je njegova sestra, a njezini su se majka i otac ponašali kao Nicholsonovi roditelji. Glumac je za sve ovo doznao tek 1970. godine kada je tu činjenicu otkrio jedan novinar.

Oprah Winfrey
Foto: www.profimedia.hr

Oprah Winfrey

Slavna američka televizijska voditeljica Oprah Winfrey također je imala obiteljsku tajnu koju je, na svoju veliku sreću, ipak otkrila. Naime, Winfrey ima polusestru koju je njezina majka Vernita skrivala od nje. Njezina je sestra Patricia dana je na posvajanje 1963. godine, a njezino se postojanje tajilo od Winfrey čak 47 godina. No, dvije sestre su se zbližile, a Winfrey ju je čak dovela na dodjelu Oscara 2011. godine.

Glenn Close
Foto: www.profimedia.hr

Glenn Close

Svestrana glumica Glenn Close pojavila se u dokumentarnoj seriji "Finding Your Roots" i otkrila da je dalja rođakinja princeze Diane. Ona i princeza Diana su sestrične u osmom koljenu, a da sve bude zanimljivije, njih su se dvije čak i upoznale i fotografirale zajedno u ožujku 1989. godine na premijeri glumičinog filma "Opasne veze", iako tada nisu znale da su u rodu.

Johnny Depp
Foto: www.profimedia.hr

Johnny Depp

Malo tko zna obiteljsku "tajnu" zvijezde "Pirata s Kariba", glumca Johnnyja Deppa - on u sebi ima nešto kraljevske krvi i daleki je rođak pokojne kraljice Elizabete II. Njih dvoje rođaci su u 20. koljenu i u krvnom su srodstvu s engleskim kraljem Edwardom III., koji je vladao Engleskom i Irskom u razdoblju između 1327. i 1377. godine. No, on nije jedini "rođak" kraljevske obitelji - u krvnom srodstvu s njima su i glumica Hilary Duff, Beyoncé i glumac Kit Harington.

Riley Keough
Foto: www.profimedia.hr

Riley Keough

Glumica poznata po ulogama u trileru "Dobri doktor" i crnoj komediji "Zola", Riley Keough zvijezda je sama po sebi. Ipak, poznatija je po svojoj slavnoj lozi - u glumici teče krv prerano preminulog pjevača Elvisa Presleyja. Naime, glumica i redateljica rođena je u obitelji glazbenika Dannyja Keougha i pokojne kantautorice Lise Marie Presley, jedinog djeteta slavne rock zvijezde, i zapravo je Presleyjeva unuka, a da i sama ima glazbeni talent pokazala je nedavno u seriji "Daisy Jones & The Six".

Edward Norton
Foto: www.profimedia.hr

Edward Norton

Glumac Edward Norton odrastao je slušajući priče o tome da je izravni potomak Pocahontas, kćeri poglavice Powhatana, vođe plemena američkih domorodaca, no vjerovao je da je ta priča samo "obiteljska legenda". Međutim, nedavno je otkriveno da njegovi obiteljski korijeni sežu dalje nego što je vjerovao - Pocahontas iz sedamnaestog stoljeća doista je njegova prabaka u 12. koljenu.

Cindy Crawford
Foto: www.profimedia.hr

Cindy Crawford

Poznati supermodel Cindy Crawford i njezina kći, također model Kaia Gerber, imaju obiteljske korijene koji sežu do poznatog američkog romanopisca Ernesta Hemingwaya. Crawford je mislila da je to samo obiteljska glasina i da nije u rodu s jednim od američkih književnih velikana, no pokazalo se da su njezina obitelj i autor popularnog romana "Starac i more" ipak dalji rod.

Robert Pattinson
Foto: www.profimedia.hr

Robert Pattinson

Znamo ga kao novog Batmana, ali i kao neodoljivog vampira Edwarda Cullena iz fantastičnog serijala "Sumrak saga", no jesi li znala da je poznati britanski glumac Robert Pattinson zapravo u rodu s vampirom iz stvarnog života? Glumac je daleki rođak rumunjskog vladara iz petnaestog stoljeća, Vlada III., poznatog kao Vlad the Impaler, koji je bio inspiracija za najpoznatijeg vampira svih vremena, Drakulu.

Ni mi ne možemo vjerovati!

Krvna srodstva i ludi zapleti: Obiteljske tajne slavnih koje sigurno nisi znala

Jesi li znala da su neki celebovi dalji rođaci pripadnika kraljevske obitelji, neki su u rodu s poznatim piscima, a neki čak i s najpoznatijim vampirom na svijetu? Ili pak da neki od njih cijelog života nisu znali da imaju brata ili sestru ili da su živjeli u uvjerenju da je njihova biološka majka zapravo njihova sestra? Da, koliko god ludo ovo zvučalo, nekim slavnim osobama ovo je stvarnost, a bez obzira na to koliko slavni i bogati bili, i oni su imali neke obiteljske tajne kojima je trebalo dugo da izađu na vidjelo. U nastavku smo izdvojile samo neke od tih ludih obiteljskih tajni za koje sigurno nisi znala, a koje će te ostaviti bez teksta!

N.B.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.