Image
Foto: www.profimedia.hr
Mel Gibson
Foto: www.profimedia.hr

Mel Gibson

Mel Gibson proglašen je prvim najseksepilnijim muškarcem na svijetu nakon što se vinuo u zvijezde u originalnoj trilogiji "Pobješnjeli Max". Naravno, u godinama nakon toga, Gibson je postao kontroverzna ličnost, a imao je još nekoliko značajnih uloga po kojima ga pamtimo. Kako je ostario, procijeni sama.

Tom Cruise
Foto: www.profimedia.hr

Tom Cruise

Do 1990., kada je proglašen najzgodnijim muškarcem na svijetu, glumac Tom Cruise već je briljirao u nizu uspješnica, uključujući "Top Gun", "Riskantan posao", "Kišni čovjek", "Koktel" i "Pravi koraci". Danas radi na novim nastavcima filmova "Top Gun" i "Nemoguća misija".

Richard Gere
Foto: www.profimedia.hr

Richard Gere

Richard Gere, zavodnik kojeg pamtimo po filmovima "Zgodna žena", "Odbjegla nevjesta", "Oficir i džentlmen" i mnogim drugima, laskavu je titulu dobio čak dva puta. Prvi put 1993., kada je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svijetu i, zajedno s Cindy Crawford, za najseksepilniji par, a zatim i 1999.

Brad Pitt
Foto: www.profimedia.hr

Brad Pitt

I Brad Pitt je dvaput osvojio titulu najzgodnijeg muškarca na svijetu. Dugokosi Brad Pitt na naslovnici se prvi put pojavio 1995. nakon što je proslavljen ulogama u filmovima "Legenda jeseni" i "Intervju s vampirom". Godine 2000. Pitt je već bio filmska zvijezda, ali nakon vjenčanja s Jennifer Aniston i njegove kultne uloge u "Fight Clubu", osvojio je drugu titulu najseksepilnijeg muškarca.

Denzel Washington
Foto: www.profimedia.hr

Denzel Washington

Denzel Washington postao je prvi čovjek tamne puti - i prvi od samo četiri ukupno - koji je krasio naslovnicu magazina People za najzgodnijeg muškarca na svijetu, i to 1996.

George Clooney
Foto: www.profimedia.hr

George Clooney

Zavodnik i mnogima omiljeni glumac George Clooney osigurao je svoju prvu titulu najseksi muškarca dok je portretirao zamišljenog dr. Douga Rossa u seriji "Hitna služba" 1997., a drugu titulu dobio je 2006.

Harrison Ford
Foto: www.profimedia.hr

Harrison Ford

Harrisona Forda osvanuo je na naslovnici magazina People kao najzgodniji muškarac na svijetu 1998., kada je već postao uspješan glumac, poznat po ulogama u filmovima "Ratovi zvijezda" i "Indiana Jones".

Pierce Brosnan
Foto: www.profimedia.hr

Pierce Brosnan

Poznat kao James Bond, ali i po ulogama u nekoliko romantičnih filmova, Pierce Brosnan proglašen je najzgodnijim muškarcem na svijetu 2001.

Johnny Depp
Foto: www.profimedia.hr

Johnny Depp

Godine 2003. Johnny Depp je očarao svijet kao kapetan Jack Sparrow u filmu "Pirati s Kariba", a tada je osvojio i prvu titulu najzgodnijeg muškarca na svijetu. Druga titula pripala mu je 2009.

Jude Law
Foto: www.profimedia.hr

Jude Law

Jude Law, zvijezda "Fantastičnih zvijeri" i brojnih romantičnih komedija, osvanuo je na naslovnici magazina People kao najzgodniji čovjek na svijetu 2004.

Slavni ljepotani

Najzgodniji frajeri svijeta: Kako su izgledali nekada, a kako sada?

Svake godine, počevši od 1985., magazin People imao je zavidan i nimalo lagan zadatak da odabere tko je "najzgodniji čovjek na svijetu". Prošlo je 36 godina otkako je Mel Gibson postao prvi čovjek koji je ikada dobio ovu titulu, a magazin People htio je da novi naslov koji su smislili bude toliko poznat da su čak napravili posebnu naslovnicu za Gibsona - njihova je strategija uspjela, a titula najzgodnijeg i najseksepilnijeg čovjeka na svijetu je postala pravi hit, a ubrzo i klasik. Neki su se slavni frajeri na naslovnici našli čak i dva puta. Nećeš se iznenaditi kad saznaš da se na popisu nalaze imena poput Georgea Clooneyja, Brada Pitta, Johnnyja Deppa i Richarda Gerea, a mi smo odlučile usporediti kako su izgledali te godine kada su imenovani najzgodnijim muškarcem na svijetu, a kako izgledaju danas.

N.B.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.