Slavimo ljubav

Kao naručeni za mjesec ljubavi: Novi romantični filmovi koje želimo gledati

Ove veljače nas očekuju odlične ljubavne priče na malim i velikim ekranima, a u mnogim filmovima pojavljuju se velika holivudska imena

profimedia-0751034605.jpg
Foto: Profimedia.hr

Veljača je najromantičniji mjesec u godini jer se slavi Dan zaljubljenih i sve je obojeno u crveno. Prekrasno je što svugdje oko sebe možemo vidjeti strastvenu crvenu boju, zar ne? U skladu s tim, na velikim i malim ekranima se onda prikazuje i više ljubavnih priča. Možemo uživati u starim romantičnim pričama, ali filmaši svake godine pripreme nešto novo.

Image
Za nježne duše

10 najtužnijih ljubavnih filmova uz koje uvijek možemo plakati

Tako i ove godine možemo uživati u novim romantičnim filmskim pričama s najvećim zvijezdama. Channing Tatum i Salma Hayek, Reese Witherspoon i Ashton Kutcher samo su neki od glumačkih parova koje ćemo gledati ovog mjeseca. U kojim filmovima možeš uživati ovo Valentinovo otkrij u nastavku. Ako nemaš romaničnog partnera, sigurno imaš prijateljice koje jedva čekaju da provedete večer uz dobru ljubavnu priču.

Čarobni Mike: Posljednji ples! (Magic Mike’s Last Dance)

Ovo je omiljena franšiza mnogim ženama, a sada se u kinima može pogledati treći nastavak. U glavnim ulogama su Channing Tatum i Salma Hayek. Puno plesa, fantastičnih koreografija, ali i skrivenih namjera u svijetu muških stripera će biti i u ovoj priči. A sigurno je da će žene uživati u tome.

Vjenčanje za umrijeti (Shotgun Wedding)

Jennifer Lopez se još jednom na velikom ekranu pojavljuje kao mladenka. No ovaj put se radi o pustolovnom filmu. Darcy (Jennifer Lopez) i Tom (Josh Duhamel) okupljaju svoje različite obitelji kako bi se vjenčali. No uskoro će se mladenci i svatovi pronaći u životnoj opasnosti, a Darcy i Tom moraju spasiti svoje voljene.

Maybe I Do

Mladi par (Emma Roberts i Luke Bracey) planiraju vjenčanje i odlučuju upoznati roditelje, ali tu se priča zakomplicira jer se roditelji već dobro poznaju. Diane Keaton, Richard Gere, Susan Sarandon i William H. Macy. su njihovi roditelji, parovi koji imaju puno tajni.

Your Place Or Mine

Romantična komedija je redateljski debi Aline Brosh McKenna u kojoj glume dvije velike holivudske zvijezde - Reese Witherspoon i Ashton Kutcher. Oni su prijatelji dvadeset godina, a u jednom trenutku on će pričuvati njezinog sina tinejdžera kako bi ona slijedila svoje snove. No hoće li se nakon dugog prijateljstva pojaviti ljubav možeš otkriti u filmu.

Somebody I Used to Know

Prava ljubav može se dogoditi uvijek, a često se pronađe kada sve krene nizbrdo. Radoholičarka Ally se nakon poslovnih problema vraća u rodni grad i susreće bivšeg dečka, a onda počne preispitivati svoje odluke iz prošlosti.

Titanic: 25. godišnjica

"Titanic" je jedan od najvećih ljubavnih filmovima svih vremena, a prvi put je prikazan 1997. godine. Pa iako ovo nije novi film, povodom 25. godišnjice filma na velikom platnu se može ponovno pogledati u posebnim formatima. Ova epska priča o potonuću prekooceanskog broda i ljubavnoj priči između Kate Winslet i Leonarda DiCaprija može se sada pogledati u kinima što će svakako razveseliti mlađe generacije koje vole ovaj film.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.