Mamma Mia: Here We Go Again najgledaniji film ljeta

Nastavak hit mjuzikla ovog ljeta je najgledaniji film – više od 100 000 gledatelja pogledalo je Mamma Mia: Here We Go Again

Mamma Mia: Here We Go Again najgledaniji film ljeta
Play logo

Čak desetljeće nakon velikog uspjeha prvog dijela, nastavak popularnog filmskog mjuzikla ponovno je rasplesao svijet Abba-inim bezvremenskim hitovima. Povratak obožavane filmske ekipe na velika platna i nova doza sunca, mora, pjesme i plesa iz tjedna u tjedan osvajaju publiku svih generacija.

Play logo


shimmer fallback


Nakon svečane pretpremijere u Pulskoj Areni kojoj je prisustvovalo preko šest tisuća ljudi te preko 50 rasprodanih projekcija na ljetnim pozornicama na Jadranu, Mamma Mia: Here We Go Again! je postala najgledaniji film ljeta sa više od 100 000 gledatelja!


Play logo
shimmer fallback


Mamma Mia: Here We Go Again! odvodi publiku na glazbeno putovanje kroz vrijeme, ispreplićući događaje iz prošlosti i sadašnjosti. Na bajkovitom otoku Kalokairi (kojeg u filmu „glumi“ naš Vis), Sophie se sprema za svečano otvorenje renoviranog hotela Bella Donna. Našavši se „u majčinim cipelama“, pronalazi preostale dijelove slagalice o njezina tri oca i davnom ljetu kojeg je sve počelo, baš na tom mjestu na kojem se ona danas nalazi. Glazbena nas priča tada odvodi u 1979. godinu gdje su raspjevane Donna, Tanya, i Rosie upravo diplomirale na Oxfordu, a pred njima je ljeto koje će odrediti ostatak njihovih života…


shimmer fallback


Glumačkoj postavi s Amandom Seyfried, Dominicom Cooperom, Meryl Streep, Pierceom Brosnanom, Colinom Firthom, Stellanom Skarsgårdom, Christine Baranski i Julie Walters, pridružuju se Lily James, Jeremy Irvine, Hugh Skinner, Josh Dylan, CHER, Celia Imrie te Andy Garcia.

Play logo
shimmer fallback


Ako još niste, pravo je vrijeme da se pridružite slavlju na otoku ljubavi, pjesme i plesa i to iz udobnosti naslonjača vašeg omiljenog kina. Nikako ne propustite zabavu uz Mamma Mia: Here We Go Again!


shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.