'Love Island'

Vruća ljetna poslastica – najnovija sedma sezona ekskluzivno na PLAY Premiumu

Samo sedam dana nakon premijere u Velikoj Britaniji, PLAY Premium kreće s emitiranjem najnovije sezone 'Love Islanda'!

Love island

Još 24. srpnja 2019. potvrđeno je da će se u 2020. godini emitirati dvije sezone popularnog reality showa 'Love Island' - jedna u siječnju i druga u tradicionalnom ljetnom terminu. Međutim, zbog pandemije COVID-19, ljetna sezona odgođena je za 2021. godinu. A PLAY Premium samo sedam dana nakon premijere u Velikoj Britaniji kreće s emitiranjem najnovije, sedme sezone najluđeg reality showa na svijetu – 'Love Island'.

Tako je 29. svibnja 2021. godine voditeljica Laura Whitmore čekićem razbila požarni alarm u obliku srca i uz prikladan slogan "Ovo nije vježba" nova, sedma sezona, krenula je se emitiranjem.

Potpuno preuređena za novu sezonu, raskošna vila na bajkovitom otoku španjolske Mallorce konačno je dočekala nove atraktivne samce željne akcije, avantura i novih ljubavi. Za svaki slučaj, u okviru mjera predostrožnosti, svi kandidati morali su dva tjedna prije dolaska u vilu ostati u karanteni. U današnjoj epizodi ćete upoznati 11 kandidata koji kreću u borbu za glavnu nagradu. Tako su prvoga dana u vilu stigli Aaron, Brad, Chloe, Faye, Hugo, Jake, Kaz, Liberty, Sharon, Toby i Shannon, i svi su tu jer žele pronaći svoju srodnu dušu i pritom, po mogućnosti, sa svojim novim partnerom osvojiti novčanu nagradu od 50.000 funti. Sve ostalo što će im se dogoditi na putu prema pozamašnom iznosu je bonus – ljubav, svađe, prijateljstva? Vjerujte nam na riječ, sedma sezona vas neće razočarati! Domaćica showa ove je sezone šarmantna Laura Whitmore, a kroz novosti i zanimljivosti koje se događaju u i oko vile i među Otočanima, vodit će nas dobro poznati glas Iaina Stirlinga. Pravo glasa imaju i gledatelji, koji će putem aplikacije cijelo vrijeme moći glasati za svoj omiljeni par i svojim glasovima utjecati koji će par ove sezone odnijeti pobjedu i osvojiti nagradu.

Ukupno 69 kamera pratit će svaki pokret Otočana tijekom njihovog ljetnog provoda na „Love Islandu“, a prvi dojmovi nakon prve epizode upućuju da su pred ekipom Love Islanda nezaboravni trenuci koje će pamtiti cijeloga života. Krenulo je vruće i žestoko, jer kao što znamo, na „Love Islandu“ nema vremena za gubljenje. Odmah prvoga dana po dolasku, mladići su na prvi pogled morali izabrati djevojku s kojom žele biti u paru. Uz mnogo napetosti u zraku, dobili smo i prve parove na otoku

Pripremite se jer krećemo – sedmu sezonu 'Love Islanda' možete ekskluzivno gledati od ponedjeljka do petka na PLAY Premiumu!