Zapanjujuća sličnost

Kristen Stewart kao Lady Di u novom filmu. Top ili flop?

Film "Spencer" govori o životu britanske princeze, odnosno o trenutku u kojem je odlučila ostaviti Charlesa, a Stewart u njemu glumi Dianu

profimedia-0491541908.jpg
Foto: Profimedia.hr

Fotografija Kristen Stewart objavljena na Instagramu potaknula je veliku raspravu na društvenim mrežama o tome je li ova američka glumica dorasla svojoj novoj ulozi.

Naime, 30-godišnjakinja koja se proslavila filmovima Sumrak Saga u novom filmu o životu britanske princeze Diane glumi Lady Di. Naime,film koji se odnedavno snima usredotočuje se na jedan vikend, odnosno božićne praznike koje Diana provodi s kraljevskom obitelji na imanju u Norfolku, tijekom kojeg donosi konačnu odluku o tome da napusti princa Charlesa.

Image

Zdrave navike zbog kojih je 53-godišnja Halle Berry i dalje jedna od najljepših glumica Hollywooda

Film "Spencer" počeo se snimati prije nekoliko tjedana u režiji Pabla Larraina i prema scenariju Stevena Knighta, autora britanske serije "Peaky Blinders", koju ti toplo preporučamo ako ju dosad nisi pogledala. Snimanja će se odvijati na lokacijama u Britaniji i Njemačkoj, a premijera filma predviđena je za 2022., na 25. godišnjicu smrti najomiljenije britanske princeze.


Uloga Lady Di pripala je mladoj američkoj glumici, a fotografija sa snimanja na kojoj Kristen izgleda baš poput Diane, mnoge je ostavila bez riječi, no usprkos velikoj sličnosti, potaknula raspravu o tome je li uloga dodijeljena pravoj glumici. Što ti misliš?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.