Zdrave navike zbog kojih je 53-godišnja Halle Berry i dalje jedna od najljepših glumica Hollywooda

Ako ti treba poticaj za promjene u prehrani i vježbanju, Halle Berry svakako može biti dobar uzor. Zdravo jede i vježba te izgleda fantastično u šestom desetljeću

Zdrave navike zbog kojih je 53-godišnja Halle Berry i dalje jedna od najljepših glumica Hollywooda

Oscarovka Halle Berry ima zavidnu karijeru, ali posljednje vrijeme očarava nas svojim lijepim i zdravim izgledom. Ova 53-godišnjakinja izgleda fantastično, a sa svojim fanovima rado dijeli informacije kako ulaže i puno truda u svoje zdravlje. Svi znamo da je nemoguće ovako izgledati, a ne vježbati. Naravno, pazi i na prehranu, ali što točno jede otkrili smo u njezinim intervjuima i izjavama trenera. Zanimljivo i Berry, kao i mnoge druge holivudske zvijezde, prakticira intervalni post, a neke namirnice potpuno je izbacila iz prehrane.

Image

Utječe li keto prehrana na razine kolesterola?


Berry vrlo otvoreno priča o svojo ishrani i o tome kako slijedi keto prehranu, a njezin osobni trener otkrio što to znači za nju. Na njezinom profilu možemo vidjeti i kako kuha. Također ona je jedna od brojnih zvijezda koja konzumira hranu tako da 16 sati u danu posti, a dva obroka pojede u periodu od osam sati. Kako je Berry dijabetičarka prehrana puna vlakana pomaže joj da bolje kontrolira zdravlje.

"Normalno jedem dva obroka dnevno i preskačem doručak", objavila je Berry na svom Instagram profilu u kolovozu 2018. Njezin trener Thomas u intervjuu za Hollywood Life objasnio je glumica ima prvi obrok nakon jutarnjeg vježbanja, što je "u osnovi doručak i ručak zajedno".Thomas je opisao tipične obroke koje glumica konzumira nakon vježbanja. "Često će pojesti odrezak sa zelenim povrćem, ali ne zelenom salatom nego sa zelenim lisnatim povrćem kao što su kelj ili špinat. Ili salatu od piletine i zelenog lisnatog povrća. Dva ili tri jaja također mogu biti njezin obrok, a važno joj je da jede cijelo jaje", objasnio je trener. Osim avokada kojeg jako voli, nerijetko za užinu pojede nešto od organskog povrća - celer ili krastavac. Također jede mnogo borovnica, jagoda, malina i kupina jer se sve to uklapa u keto prehranu. 


Halle Berry u svojoj prehrani nikad ne konzumira šećer i rafinirane ugljikohidrate jer je dijabetičarka. "Dakle umjesto da jedem pire od krumpira, napravim ga od cvjetače te dodam maslac i sol. To je tako ukusno i kremasto, moja djeca uopće ne znaju razliku. Ili kad moja djeca jedu tjesteninu, odlučim se za rezance od tikvica. Ove jednostavne zamjene olakšavaju mi uživanje u obroku s djecom i dalje su zdravi za moje tijelo", objasnila je jednostavne trikove u svojoj prehrani ova lijepa glumica.