Image
Foto: Profimedia.hr
North West u Parizu
Foto: Profimedia.hr

North West u Parizu

Još nema potvrde je li se Kim na ovakav potez odlučila zbog navodne zaštite djevojčičina identiteta ili iz nekog drugog razloga. Jasno je da je ovakvo modno izdanje mnoge zgrozilo.

Kim Kardashian na Met Gali 2021.
Foto: Profimedia.hr

Kim Kardashian na Met Gali 2021.

No, i Northini roditelji - Kim Kardashian i reper Kanye West, koji su se službeno razveli početkom godine, već su ranije nosili slične outfite. Na prošlogodišnjoj Met Gali reality zvijezda odjenula je crni kostim s potpisom Balenciage koji ju je prekrio od glave do pete.

Kim Kardashian u New Yorku 2021.
Foto: Profimedia.hr

Kim Kardashian u New Yorku 2021.

U masku se Kim 'zavukla' nekoliko puta tijekom prošle i ove godine, no još jedno od najupečatljivijih 'zamaskiranih' izdanja joj je ono iz rujna 2021. Tad je prema njujorškom hotelu koračala u maski preko cijelog lica, kožnim čizmama, rukavicama i kaputu, a kombinaciju je začinila svjetlucavom torbicom.

Kanye West 2021.
Foto: Profimedia.hr

Kanye West 2021.

Čini se da je inspiraciju za 'zamaskirane' outfite Kim dobila od svog bivšeg supruga Westa s kojim ima četvero djece. Prošla mu je godina bila u znaku pokrivenog lica i u puno se navrata maskom skrivao od pogleda. Ovo pojavljivanje datira iz veljače 2021. kad je reper došao u Los Angeles uoči predstavljanja novog albuma. Tad je uočen s misterioznom damom, a upravo je u tom razdoblju Kim pokrenula postupak razvoda. Uz masku je iskombinirao bomber jaknu i rukavice.

Kanye i North West
Foto: Profimedia.hr

Kanye i North West

Northin je otac još u veljači ove godine u Los Angelesu 'furao' isti stil koji smo sada u Parizu vidjeli na djevojčici. I njemu je maska prekrila cijelo lice, bio je odjeven u crno, a na nogama je imao crne kroksice. Gotovo identično kao i North ovog vikenda. Preslično da bi bilo slučajno, zar ne? Ostaje pitanje je li takav imidž dostojan roditelja i, još gore, devetogodišnjeg djeteta?

Harper Seven Beckham u Parizu
Foto: Profimedia.hr

Harper Seven Beckham u Parizu

Burne reakcije izazvala je u Parizu i obitelj Beckham jer su mnogi ocijenili da je haljina koju je nosila njihova jedanaestogodišnja kći Harper Seven neprimjerena njenoj dobi što zbog dubokog dekoltea, što zbog čipke koja je oko tog dekoltea. Cijela obitelj je došla podržati Victoriju koja je na Tjednu mode predstavljala novu modnu kolekciju. Njihova je kći u dva navrata odjenula dugačku dekoltiranu haljinu. Uz nju je, očito u dogovoru s majkom, iskombinirala crnu torbicu iz mamine nove kolekcije i iznimno popularne Jordanice na nogama.

Beckhamovi u Parizu
Foto: Profimedia.hr

Beckhamovi u Parizu

Nakon revije Beckhamovi su se vratili u hotel i uputili na večeru, a za tu je prigodu Harper izabrala haljinu istog kroja - samo u žutoj boji. Preobula se u sportske tenisice koje se bojom spajaju s haljinom u crno-žutoj kombinaciji. Opet se radilo o dugačkoj dekoltiranoj haljini. Teško je procijeniti je li djevojčica ovim stilom htjela iskopirati poznatu mamu ili joj je upravo Victoria nametnula takav izbor. Mišljenja su i ondje podijeljena. Što ti kažeš o Beckham i Kardashian dječjim kombinacijama?

Novo normalno ili? 9-godišnja North West u Parizu prekrila cijelo lice, a Harper Beckham došla u dekoltiranoj haljini

Sve su oči uprte u Pariz u kojemu se održava Tjedan mode. Brojne su slavne face došle popratiti revije luksuznih brandova, a osim upečatljivih kombinacija za proljeće/ljeto sljedeće sezone, i okupljeni su celebrityji iznenadili svojim modnim izričajima. Ipak najviše pažnje ukala su djeca slavnih faca. Naime, top tema bile su modne kombinacije malene North West, kćeri Kim Kardashian i Kanyea Westa, alii i modni odabir kćeri Victorije i Davida Beckhama. North West tako je središtem Pariza prošetala s crnom maskom na licu dok je edanaestogodišnja kći Beckhamovih na predstavljanju mamine kolekcije osvanula u dekoltiranoj haljini koju su mnogi osudili. Jedni tvrde da takvi stylinzi nikako nisu primjereni djevojčicama koje su u 'osjetljivim' godinama te osuđuju roditelje, dok drugi tvrde da su ove slavne mame i tate na djeci htjeli prekopirati svoj stil, a treći tvrde da slavni roditelji samo žele privući dodatnu pozornost.

žena.hr